Αντρική υπόθεση!

18.07.2008
Τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη τον γνωρίζουμε περισσότερο ως ηθοποιό, αν και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και ως σκηνοθέτης, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο.

Τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη τον γνωρίζουμε περισσότερο ως ηθοποιό, αν και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και ως σκηνοθέτης, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο. Σειρά παίρνει τώρα η τηλεόραση, αφού ο Alpha εμπιστεύεται στον ταλαντούχο ηθοποιό τη σκηνοθεσία του νέου κωμικού σίριαλ «Όλοι οι άντρες είστε ίδιοι» (προσωρινός τίτλος) που γράφει η Μαρία Χατζηγρηγορίου και θα προβάλλεται από τον Οκτώβριο.

Οπως είπε στο ΛΟΙΠΟΝ η σεναριογράφος Μαρία Χατζηγρηγορίου, «είναι μια φρέσκια κωμωδία, χαριτωμένη και με πολλή τεστοστερόνη», εξηγώντας μας ότι με αυτό το σίριαλ «διεισδύουμε στον πλανήτη των αντρών. Η σειρά είναι αντρική με άρωμα οικογενειακό». Μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα δούμε επίσης τους Κλέωνα Γρηγοριάδη και Κώστα Αποστολάκη, που όλοι θα διεκδικήσουν την καρδιά της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. Με ποιον τρόπο; Ο Ανδρέας, ο Στράτος και ο Βασίλης είναι σαραντάρηδες, χωρισμένοι με παιδιά και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Έχουν χωρίσει από τις γυναίκες τους για διαφορετικούς λόγους ο καθένας και είναι σίγουροι ότι δεν τις χρειάζονται, καθώς τους έχουν δεινοπαθήσει δίπλα τους. «Έτσι το βλέπουν, βέβαια, από τη δική τους σκοπιά», μας είπε η κ. Χατζηγρηγορίου, προσθέτοντας «διότι η πλευρά των γυναικών λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα, ότι δηλαδή έχουν κατακρεουργηθεί από τους συγκεκριμένους άντρες». Οι ήρωες είναι πεπεισμένοι, λοιπόν, ότι δεν χρειάζονται τις γυναίκες. Ορκίζονται ότι δεν θα ξαναπαντρευτούν, θα κάνουν μόνο one night stands και δεν θα πατάει γυναίκα για δεύτερη φορά το πόδι της στο σπίτι. Ουσιαστικά «βλέπουμε πώς ζουν οι άντρες γενικά. Όλες τις φάσεις της καθημερινότητάς τους. Όταν βλέπουν ποδόσφαιρο, που τρώνε πίτσες και ποπ κορν, που πετάνε τα ρούχα τους στο πάτωμα», μας είπε χαρακτηριστικά η δημιουργός. Κι ενώ είναι σίγουροι ότι δεν θα ξαναβάλουν γυναίκα στο σπίτι, ξαφνικά ένα πρωί συνειδητοποιούν ότι το σπίτι τους είναι χάος κι έτσι αποφασίζουν να πάρουν οικιακή βοηθό. Εδώ μπαίνει στην ιστορία η Ρένα (Μαριλίτα Λαμπροπούλου), που είναι μορφωμένη, αλλά λόγω κάποιων γεγονότων αναγκάζεται να κάνει αυτή τη δουλειά. «Είναι γοητευτική, χειρίζεται καλά το λόγο και οι τρεις ήρωες πέφτουν θύματα της γοητείας της», τόνισε η σεναριογράφος. Ο καθένας θα προσπαθήσει, λοιπόν, να την κατακτήσει με τον τρόπο του. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στα μέσα Ιουλίου και θα είναι όλα εξωτερικά. Αυτόν τον καιρό αναζητούνται οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τις πρώην συζύγους. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Μ. Χατζηγρηγορίου έχει γράψει στο παρελθόν τις σειρές «Σόλο καριέρα», «Πάτρα-Βενετία» και το περσινό «Πήρα κόκκινα γυαλιά». Στη σκηνοθεσία ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα συνεργαστεί με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο. ΑΣΤΕΡΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ