"Ποιος τις πιάνει" από του χρόνου;

25.07.2008
Τι κοινό έχουν μια νοικοκυρά, μια καθηγήτρια, μια κυνική δημοσιογράφος και μια χαζοχαρούμενη πωλήτρια; Δεν χρησιμοποιούν, πάντως, το ίδιο απορρυπαντικό.

Τι κοινό έχουν μια νοικοκυρά, μια καθηγήτρια, μια κυνική δημοσιογράφος και μια χαζοχαρούμενη πωλήτρια; Δεν χρησιμοποιούν, πάντως, το ίδιο απορρυπαντικό. Οι τέσσερις αυτές γυναίκες είναι οι βασικές ηρωίδες της νέας σειράς του Mega «Ποιος μας πιάνει» και το στόρι τις θέλει να γνωρίζονται για πρώτη φορά στο γραφείο ενός δικηγόρου, όπου τους ανακοινώνεται ότι είναι οι μοναδικές κληρονόμοι ενός μυστηριώδους άντρα.

Η ιστορία θυμίζει λίγο «Παρά πέντε», μιας και εκεί οι πέντε άγνωστοι μεταξύ τους ήρωες συνδέθηκαν κάτω από μυστήριες συνθήκες, ωστόσο οι δύο σειρές έχουν ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό. Ποιο; Τον ίδιο σκηνοθέτη, το γνωστό και ταλαντούχο Αντώνη Αγγελόπουλο. Τις οδηγίες του θα ακολουθήσουν σύντομα οι ηθοποιοί Ελισάβετ Μουτάφη, Τάνια Τρύπη, Τζένη Θεωνά και Μαρία Αντουλινάκη, ενω το σενάριο γράφει ο Γιάννης Διακάκης.

Από κει και πέρα, όσον αφορά λεπτομέρειες του σεναρίου, να αναφέρουμε ότι οι τέσσερις γυναίκες θα μπουν σε ένα παιχνίδι γρίφων και αποκαλύψεων, προκειμένου να μάθουν τι υπάρχει «πίσω από το χαμένο θησαυρό». Για να φτάσουν στην άκρη του νήματος, θα έρθουν αντιμέτωπες με πολλά εμπόδια και επιθέσεις. Θα πρέπει να βρουν τις λύσεις ενός αινίγματος που συνεχώς επαναδιατυπώνεται. Αλλά για να δώσουν τις σωστές απαντήσεις, πρέπει να θέσουν πρώτα τα σωστά ερωτήματα Ποιος ήταν αυτός ο άγνωστος που τις έμπλεξε σ' αυτή την ιστορία και με ποιο σκοπό; Ποιοι προσπαθούν να τις σταματήσουν και επεμβαίνουν στις έρευνές τους; Και τέλος, πόσο σίγουρος είσαι για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου;

Αστέρης Κασιμάτης