Το Alter... κοιτάζει μπροστά

22.07.2008
Κρασάκι, μπιρίτσα, εκλεκτούς μεζέδες, έναν φιλόξενο χώρο στο Μπουρνάζι και πολλές τηλεοπτικές ειδήσεις περιελάμβανε το γεύμα που διοργάνωσε το Alter προς τιμήν του «Κοιτάω μπροστά» της Ράνιας Θρασκιά, η οποία μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού της για το Σεπτέμβριο.

Από τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Κρασάκι, μπιρίτσα, εκλεκτούς μεζέδες, έναν φιλόξενο χώρο στο Μπουρνάζι και πολλές τηλεοπτικές ειδήσεις περιελάμβανε το γεύμα που διοργάνωσε το Alter προς τιμήν του «Κοιτάω μπροστά» της Ράνιας Θρασκιά, η οποία μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού της για το Σεπτέμβριο.

Μπορεί το θέμα του γεύματος να ήταν η πορεία της εκπομπής της, όμως οι δημοσιογράφοι άλλα ήθελαν να μάθουν και μάλιστα με έντονη περιέργεια. Έτσι, λίγο πριν μας ευχηθεί καλό καλοκαίρι μας εξομολογήθηκε ότι τον τελευταίο καιρό αναζητά στο Διαδίκτυο προορισμούς για το ταξίδι του μέλιτος.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, ικανοποιημένη από την πορεία της και τη φετινή τηλεθέαση του «Κοιτάω μπροστά», δήλωσε για μία ακόμη φορά πως δεν μετάνιωσε διόλου όταν πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο βήμα. «Δεν νιώθω ότι επιτελώ κοινωνικό έργο, αλλά αν έστω κι ένας άνθρωπος βρήκε λύση στο πρόβλημά του μέσα από την εκπομπή, αυτό, αν μη τι άλλο, με πλημμυρίζει χαρά», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά και ευελπιστούμε να κοιτάξουμε του χρόνου ακόμη πιο μπροστά». Στο μεταξύ, η ομάδα της εκπομπής επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στον ψυχολόγο του «Κοιτάω μπροστά» Ορέστη Νέτα, φέρνοντάς του μια τούρτα για τα γενέθλιά του, τα οποία ήταν την ίδια μέρα.

Νέα σχέδια
Πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις, ωστόσο την ενισχύεις με τονωτικές ενέσεις. Αυτό θα εφαρμόσουν τη νέα τηλεοπτική περίοδο, λοιπόν, στο Alter, αφού η φετινή σεζόν τους πήγε περισσότερο από καλά. Έτσι, η Μαριέττα Χρουσαλά για άλλη μια χρονιά θα παραδίδει τη σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά και η Ράνια Θρασκιά θα «Κοιτάει μπροστά» στην ίδια ζώνη που έδωσε αναμφισβήτητα AGB... πνοή. Όλες τους βέβαια θα καλωσορίσουν το τηλεοπτικό τους κοινό μέσα από ολοκαίνουργια σκηνικά.

Σταθερός στο πόστο του και ο Βασίλης Δρυμούσης με το «Showbiz news». Εξάλλου, για το κανάλι του Μπουρναζίου ήταν η έκπληξη της σεζόν, αφού η ημερήσια τηλεθέαση της εκπομπής του κινήθηκε συνολικά πάνω από το μέσο όρο του σταθμού. Το ημερήσιο πρόγραμμα, λοιπόν, από τις 10 το πρωί έως και τις 18.45 το απόγευμα, που σέρβιρε το κανάλι φέτος στους τηλεθεατές του και φέρει την υπογραφή της διευθύντριας ψυχαγωγίας Ζήνας Κουτσελίνη, παραμένει ως έχει.

Ωστόσο, περαιτέρω αλλαγές «παίζουν» σαν σενάριο για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για την εκπομπή «Η Ελλάδα παίζει» της Μαριέττας Χρουσαλά, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνεται προς το παρόν οτιδήποτε από επίσημα χείλη.

Από κει και πέρα συνεχίζουν κανονικά οι: Νίκος Παπαδάκης - Νάντια Μπουλέ («Lifestyle»), Αννίτα Πάνια («Παρατράγουδα», «Je t aime»), Αγγελική Νικολούλη («Φως στο τούνελ»), Βάσια Λόη («ΤV Weekend»), ενώ θέμα ημερών είναι να ανανεώσει και ο Κώστας Χαρδαβέλλας.