Η Μπρίτνεϊ πρωταγωνιστεί σε πορνό.

30.09.2008
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν μπορεί να ησυχάσει! Πάνω που όλα φάνηκαν να μπαίνουν σε μια τάξη στην προσωπική της ζωή και ενώ η καριέρα της παίρνει πάλι τα πάνω της...

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν μπορεί να ησυχάσει! Πάνω που όλα φάνηκαν να μπαίνουν σε μια τάξη στην προσωπική της ζωή και ενώ η καριέρα της παίρνει πάλι τα πάνω της, ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξαναχτύπησε την πόρτα της... απειλώντας να δώσει στη δημοσιότητα κασέτα με προσωπικές τους στιγμές!

Ο πρώην φίλος της Αντνάν Γκαλίμπ κρατάει στο χέρια του κασέτα-φωτιά, που περιέχει τα ερωτικά παιχνίδια της "πριγκίπισσας της ποπ" ζητώντας αγοραστή. Μέχρι στιγμής, ακούγεται ότι ένα πορνογραφικό site έχει προσφέρει 5 εκατομμήρια λίρες για το πρωτογενές υλικό του Χαλίμπ.

Αυτό έχει τρομοκρατήσει ιδιαίτερα την πολύπαθη τραγουδίστρια που σκοπεύει τώρα να κάνει τη δική της προσφορά στον Γκαλίμπ, προκειμένου να αποκτήσει η ίδια την κασέτα και να την καταστρέψει. Ένας φίλος της, μάλιστα δήλωσε σε εφημερίδα: "Οι δικηγόροι της δουλεύουν υπερωρίες. Έχουν εντολή να κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν το βίντεο απ' το να βγει στο ίντερνετ".

Η περιβόητη ταινία που έχει γυριστεί στο Μεξικό, παρουσιάζει την 27χρονη σταρ να να γδύνεται και στη συνέχεια να κάνει έρωτα με τον εραστή της, φορώντας μόνο μια ροζ περούκα. Ενδέχεται μάλιστα, ο Γκαλίμπ να είχε από τότε την πρόθεση να χρησιμοποιήσει το γύρισμα για ύποπτους σκοπούς, αφού σε κάποια σκηνή της λέει να τα βγάλει όλα -εννοώντας την περούκα- αλλά, η Μπρίτνεϊ αρνείται λέγοντας: "Δεν έχει μείνει και τίποτα για να βγάλω".

Η συγκεκριμένη περούκα είχε γίνει σήμα κατατεθέν της ατίθασης συμπεριφοράς της, αφού την φορούσε όταν πήγαινε στα πάρτι, μεθούσε, πάθαινε νευρικούς κλονισμούς, και χτυπούσε τους παπαράτσι που την ακολουθούσαν.

Η Μπρίτνεϊ, κατάφερε να χωρίσει από τον Γκαλίμπ μόνο μετά τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική, όταν ο πατέρας της ανέλαβε την κηδεμονία και την διαχείριση των οικονομικών της.

Μετά τη σαρωτική της εμφάνιση στα βραβεία MTV, η Σπίαρς ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του καινούργιου άλμπουμ της, αλλά τώρα το γεγονός έχει επισκιαστεί από τις απειλές του πρώην της, που κρατάει το στόμα του κλειστό μέχρι να καταλήξει στην πιο δελεαστική προσφορά.

Αν ο Γκαλίμπ καταφέρει να πουλήσει τελικά την κασέτα, δεν αποκλείεται να το πληρώσει ακριβά, αφού ήδη αμέσως μετά την δημοσίευση της ιστορίας, έχει αρχίσει να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από θαυμαστές της Μπρίτνεϊ που θέλουν να τον δείρουν και να τον σκοτώσουν.