Χάθηκαν οι πετσέτες της Μαντόνα!

25.09.2008
Τις πετσέτες που χρησιμοποιεί η Μαντόνα για να σκουπίζει τον ιδρώτα της κράτησαν οι τελωνιακοί στο Μαυροβούνιο.

Περιπέτειες είχε η Μαντόνα μετά την εμφάνισή της στη Βιέννη, την Τρίτη 23/9, καθώς περνούσε τα σύνορα του Μαυροβουνίου.

Η ερμηνεύτρια του "4 Minutes" -που συνεχίζει την παγκόσμια "Sticky and Sweet" περιοδεία της- είχε στις βαλίτσες της 300 πετσέτες πολυτελείας με υπογραφές διάσημων σχεδιαστών, που χρησιμοποιύσε η ίδια και οι χορευτές όταν κατέβαναν από την σκηνή.

Αλλά οι τελωνιακοί στο Μοντενέγκρο τις κατάσχεσαν γιατί τους φάνηκε παράξενο γιατί χρειαζόταν τόσες πολλές.

Ένας από τους τελωνιακούς, δήλωσε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας "Sun", ότι ήταν η πρώτη φορά που συναντούσαν άνθρωπο να ταξιδεύει έχοντας μαζί του τόσες πολλές και ακριβές πετσέτες. Ο κόσμος στο Μοντενέγκρο δεν είναι συνηθισμένος να ξοδεύει τόσα χρήματα σε πετσέτες.

Η Μαντόνα θα εμφανιστεί σήμερα Πέμπτη, 25/9 στην Μπούτβα και μετά θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Δεν είναι η πρώτη ο φορά που η "Βασίλισσα της ποπ" αντιμετωπίζει προβλήματα στην περιοδεία της. Σας θυμίζουμε την ανταρσία που είχαν κάνει κάποια απ' τα 250 μέλη της συνοδείας της μετά τη συναυλία στη Νϊκαια, γιατί ένοιωθαν ότι τους φέρεται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Ήταν έξαλλοι μαζί της τότε, γιατί ενώ η ίδια έμενε σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, για τους υπόλοιπους διάλεγε φτηνά δωμάτια, γι΄ αυτό και απειλούσαν ότι θα την "άφηναν στα κρύα του λουτρού".

Η Αθήνα θα είναι ο τελευταίος σταθμός της πανευρωπαϊκής περιοδείας της Μαντόνα, θα μεσολαβήσει διάλλειμα μιας εβδομάδας πριν ξεκινήσει τον κύκλο των 30 εμφανίσεων στην Αμερική που θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου στο Σάο Πάολο.