Helena Christensen: Δημοσίευσε ακυκλοφόρητες τολμηρές φωτογραφίες από την εποχή της μεγάλης δόξας της

22.11.2022
Helena Christensen: Δημοσίευσε ακυκλοφόρητες τολμηρές φωτογραφίες από την εποχή της μεγάλης δόξας της
Ποια δεν θυμάται το ασπρόμαυρο videoclip του Chris Isaaκ με την Helena Christensen να ξαπλώνει στην παραλία με αυτό το καυτό βλέμμα και το θανατηφόρο κορμί; Αν και πέρασαν 31 χρόνια από τότε, η Helena Christensen εξακολουθεί να μαγεύει.

Πριν από λίγες μέρες η Christensen έκανε ένα δώρο στους fans της δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες που δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Κάτω από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες έγραψε: «Αυτή η αδημοσίευτη ιστορία μόλις εμφανίστηκε. Τραβηγμένες από τον φωτογράφο @jonathanglynnsmith για το @thefacemagazine που δεν κατάφεραν ποτέ να εκτυπωθούν επειδή ο Jonathan είχε ατύχημα με την μοτοσικλέτα λίγο μετά την λήψη τους (ευτυχώς ανάρρωσε). Σας ευχαριστώ που μου τις στείλατε ❤».

Η Helena Christensen ποζάρει με σέξι, μαύρα εσώρουχα στα 53 της χρόνια και παραδίδει μαθήματα modeling και γοητείας

Στην πρώτη throwback φωτογραφία, βλέπουμε την Christensen με μαλλιά που ανεμίζουν στον αέρα, να φορά ένα καρό τοπ μπικίνι, ριγέ γιλέκο και ασορτί παντελόνι. Μετά ακολουθεί μια εντυπωσιακή τόπλες φωτογραφία της. Στη συνέχεια, βλέπουμε μια ακόμα μαγευτική φωτογραφία της Christensen με ένα oversized μαύρο πουλόβερ, ενώ ακολουθεί μια άλλη φωτογραφία της που αναδεικνύει τα μακριά της πόδια με το ίδιο designer πουλόβερ.

Στη συνέχεια, βλέπουμε την Christensen να λάμπει από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε μια τόπλες φωτό, δείχνοντας σχεδόν κάθε εκατοστό του σώματός της. Αμέσως μετά βλέπουμε την Christensen με ένα πλεκτό λευκό μπικίνι που αναδεικνύει το γυμνασμένο σώμα και τις δολοφονικές καμπύλες της. Στη συνέχεια, ολοκληρώνει το post με μια σειρά από φωτογραφίες της που καλύπτει το στήθος της με boho σύνολα και το ίδιο πλεκτό μπικίνι.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι πέρα ​​για πέρα ​​συγκλονιστικές και ένα αληθινό δώρο για τους fans της Christensen.

Δεν είναι μυστικό ότι η 54χρονη σήμερα σταρ παραμένει υπέρμαχος της σωματικής θετικότητας. «Tις καμπύλες πρέπει να τις επιδεικνύεις», έχει πει στο Harper's Bazaar. Ωστόσο, είναι «τόσο ευγνώμων που τα social media δεν ήταν μέρος της δουλειάς [της] ως νέο μοντέλο», επειδή το Instagram «μπορεί να γίνει σαν δίνη» όπως ανέφερε.

Νικολέτα Μακρή