Η Camilla γίνεται εξώφυλλο με μια φωτογραφία της Kate: Πεθερά και νύφη σε πλήρη και απόλυτη συνεργασία

05.07.2022
Η Camilla γίνεται εξώφυλλο με μια φωτογραφία της Kate: Πεθερά και νύφη σε πλήρη και απόλυτη συνεργασία
Οι σχέσεις της δούκισσας της Κορνουάλλης και της δούκισσας του Cambridge είναι άψογες, όπως μεταφέρουν διαρκώς οι royal πηγές και φαίνεται ότι πέρασαν και σε ένα άλλο επίπεδο, πια, πιο "επαγγελματικό".

Πήρε "φόρα" η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας και ποιος την πιάνει! Μετά το εξώφυλλο και τη συνέντευξη (μέσα από την οποία μάθαμε και την καθημερινή συνήθεια που κρατά δυνατό τον γάμο της με τον Κάρολο) που παραχώρησε στη βρετανική Vogue τον περασμένο μήνα, η Camilla "χτυπά" ξανά στο Country Life.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα βλέπουμε την 75χρονη σύζυγο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου να ποζάρει χαλαρή και χαμογελαστή στον φακό της νύφης της, Kate Middleton, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της στη φωτογραφία.

Από τις αναρτήσεις που είδαμε σε όλα τα royal social media σήμερα, προκύπτει ότι πρόκειται για μια εορταστική έκδοση που τιμά αφενός τα 75α γενέθλια της δούκισσας της Κορνουάλλης στις 17 Ιουλίου, αφετέρου τα 125α γενέθλια του ίδιου του περιοριοδικού!

Ως τιμώμενο πρόσωπο, λοιπόν, η Camilla, ζήτησε από τη νύφη της να είναι εκείνη που θα την απαθανατίσει σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή και φυσικά η Kate δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Ιδού τα ντοκουμέντα, ενώ η κυκλοφορία του περιοδικού αναμένεται στις 13 Ιουλίου. Στη λεζάντα, μεταξύ άλλων, η σημείωση ότι εκείνη που φωτογράφησε τη backstage λήψη της λήψης (!) είναι η Shona Williams, υπεύθυνη για το ντύσιμο της Camilla στην εξοχή.

Η φωτογράφηση έγινε στο Ray Mill House, το ησυχαστήριο της Camilla στην εξοχή του Lacock στο Wiltshire. Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι η δούκισσα αγόρασε αυτό το αγρόκτημα των 6 υπνοδωματίων, που βρίσκεται μόλις 27 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του Καρόλου στο Highgrove, αμέσως μετά το διαζύγιό της από τον Andrew Parker Bowles το 1995.

Όσο για τη φωτογράφο του project; Η Kate λατρεύει τη φωτογραφία και είναι μάλιστα εκείνη που έχει φωτογραφίσει και τα τρία παιδιά της σε κάθε φωτογραφία που δίνεται στη δημοσιότητα για τα γενέθλιά τους κάθε χρόνο από τη στιγμή που γεννήθηκαν!