Ο Harry έχει γενέθλια - Ο τρόπος με τον οποίο του ευχήθηκαν ο πατέρας, ο αδελφός και η γιαγιά του δείχνει πολλά

15.09.2021
Ο Harry έχει γενέθλια - Ο τρόπος με τον οποίο του ευχήθηκαν ο πατέρας, ο αδελφός και η γιαγιά του δείχνει πολλά
Ό,τι και να λέγεται, ό,τι και να γράφεται, φαίνεται ότι γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά!

37 ετών γίνεται σήμερα (15/9/2021) ο πρίγκιπας Harry και, όπως κάθε χρόνο, οι δικοί του του ευχήθηκαν μέσω social media. Ο τρόπος, όμως, με τον οποίο το έκαναν φέτος είναι πολύ διαφορετικός. Και, σίγουρα, διόλου τυχαίος.

Αντίθετα με τις προηγούμενες χρονιές που τόσο οι Cambridges μέσα από τον λογαριασμό τους @dukeandduchessofcambridge, όσο ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα μέσα από τον @clarencehouse και η βασίλισσα μέσα από το @theroyalfamily έστελναν τις ευχές τους με μία ανάρτηση, φέτος, αυτό έγινε μέσα από ένα story. Η ανάρτηση στο timeline παραμένει μέχρι ο χρήστης, για κάποιον λόγο, τη σβήσει, ενώ το story έχει διάρκεια ζωής μόλις 24 ώρες, ως γνωστόν.

Meghan Markle: Τρία σημεία στην πολύκροτη συνέντευξη που, μάλλον, δεν "κολλάνε" - Σόρι κιόλας!

Εκτός από την επιλογή του story από μόνο του -αντί του post, δηλαδή- σημειώνουμε ακόμη μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που διαφοροποιεί το καθένα από τα τρία royal εορταστικά "χτυπήματα".

Παραθέτουμε με τη σειρά λοιπόν, τις ευχές της βασίλισσας, του Καρόλου και των Cambridges! Τι προσέχεις αμέσως;

Ακριβώς. Μόνο στην ανάρτηση της βασίλισσας είδαμε τη Meghan. Οι υπόλοιποι έδειξαν ξεκάθαρα ότι δεν την τοποθετούν πουθενά στο πλαίσιο της οικογένειας, τη δούκισσα του Sussex!

Δεν είναι και λίγα αυτά που έχουν συμβεί μεταξύ τους. Φαίνεται, λοιπόν, πως όσο και να έχουν προσπαθήσει να ρίξουν στάχτη στα μάτια των royal fans, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη λαϊκή ρήση "Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει".

Προς το παρόν, περιμένουμε κάποια ευχή της Meghan στον αγαπημένο της με κάποιον έμμεσο τρόπο, όπως κάνει κάθε χρόνο. Συνήθως αυτό γίνεται μέσω των Social media κάποιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που επιλέγουν να στηρίξουν.

Αναμένουμε λοιπόν. Γενικότερα!