Meghan - Ηarry: Αυτά είναι τα 10 πιο πιθανά ονόματα που θα μπορούσε να πάρει η κορούλα τους

03.04.2021
Meghan - Ηarry: Αυτά είναι τα 10 πιο πιθανά ονόματα που θα μπορούσε να πάρει η κορούλα τους
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στην Oprah. Ενώ η πλειονότητα των ειδικών της τηλεόρασης περιστράφηκε γύρω από το ζευγάρι που μοιράστηκε τις οδυνηρές εμπειρίες του ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, η συζήτηση ολοκληρώθηκε με μια πιο ελαφριά νότα: την ανακοίνωση ότι το δεύτερο παιδί του θα είναι κορίτσι. «Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτή τη μεγάλη μέρα, κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι», είπε η Oprah. Και αυτό ήταν: το ίντερνετ πήρε φωτιά: Οι 10 θεωρίες σχετικά με το όνομα του δεύτερου μωρού της Meghan και του Harry αρχίσαν να κυκλοφορούν παντού και δεν είναι καθόλου απίθανο ένα από αυτά τα ονόματα να δοθεί στην πραγματικότητα.

1. Diana

Το νούμερο ένα όνομα που στοιχηματίζουν ότι θα δοθεί στη μπέμπα είναι το Diana. Ο Harry έχασε τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana, στο γνωστό σε όλους θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν ήταν μόλις 13 ετών, οπότε θα ήταν σημαντικό να δώσει στο κοριτσάκι του το όνομά της. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές εκ των έσω, «είναι πολύ απίθανο» ο δούκας και η δούκισσα να επιλέξουν αυτό το όνομα για το παιδί τους, γιατί θα του ασκούσε «υπερβολική πίεση» να ζει με αυτό το όνομα.

2. Doria

Αν όχι Diana, το ζευγάρι θα μπορούσε να ονομάσει το μωρό του Doria από τη μαμά της Μeghan, Doria Ragland, η οποία έχει βρεθεί στο πλευρό της δούκισσας σε όλο αυτό το δράμα της βασιλικής οικογένειας και μάλιστα φιλοξένησε τη Μeghan και τον Ηarry στο σπίτι της στην Καλιφόρνια τον Μάρτιο του 2020, όταν εκείνοι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

3. Εlizabeth

Κάποιοι πιστεύουν ότι το μωρό θα μπορούσε να πάρει το όνομά του από τη γιαγιά του Ηarry, βασίλισσα Ελισάβετ, για την οποία ο Ηarry εξέφρασε μεγάλο σεβασμό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Oprah, παρά την κακομεταχείριση που ο ίδιος και η Meghan ισχυρίζονται ότι βίωσαν από άνθρωπο της μοναρχίας.

4. Isabella

Εάν το ζευγάρι ήθελε να κάνει μια διακριτική τιμή στη βασίλισσα, θα μπορούσαν να επιλέξουν το όνομα Isabella, που είναι η ιταλική εκδοχή του Ελισάβετ.

5. Allegra

Το Allegra είναι ένα ισχυρό υποψήφιο όνομα, καθώς λέγεται ότι άρεσε στην πριγκίπισσα Diana το εν λόγω όνομα και μάλιστα ήθελε να ονομάσει έτσι ένα από τα παιδιά της - αν είχε περισσότερα και έκανε μια κόρη.

6. Αlexandra

Το όνομα Αlexandra, που σημαίνει «υπεράσπιση» ή «προστασία», είναι μια άλλη καλή επιλογή, δεδομένου ότι είναι ένα από τα κορυφαία 10 βασιλικά ονόματα μωρών για κορίτσια. Επίσης, ξεκινά με το γράμμα Α, όπως το Archie.

7. Αlice

Ένα άλλο δημοφιλές όνομα για τα βασιλικά μωρά είναι το Alice, καθιστώντας τo μια ισχυρή επιλογή αν το ζευγάρι θελήσει να δώσει ένα όνομα που να ξεκινά επίσης από A.

8. Spencer

H Meghan και ο Harry θα μπορούσαν επίσης να τιμήσουν την πριγκίπισσα Diana, oνομάζοντας το κοριτσάκι τους Spencer, που είναι το πατρικό επώνυμο της Diana.

9. Cleo

Το ζευγάρι φέρεται να ονόμασε τον γιο του Archie επειδή ήθελε «ένα όνομα που να ήταν ισχυρό ακόμη και χωρίς τίτλο μπροστά» και επειδή το Archie σημαίνει δύναμη και γενναιότητα, «ταιριάζει στο πακέτο». Κατά μία παρόμοια έννοια, το Cleo, που είναι η συντομογραφία για το Cleopatra, αντιπροσωπεύει τη δόξα και θα έδινε την ίδια ονομαστική αξία με το Archie.

10. Dorothy

Τέλος, εάν η Meghan και ο Ηarry ήθελαν το όνομα του μωρού τους να περιέχει το Doria, το Dorothy ή το Isadora θα ήταν τέλειο.

Ότι όνομα πάντως και αν δοθεί στην κορούλα του ζευγαριού, εμείς θα ευχηθούμε να γεννηθεί γερή και δυνατή.