Πριγκίπισσα Charlene: Η γαλαζοαίματη του Μονακό που προσπάθησε να το σκάσει τρεις φορές!

20.12.2020
Πριγκίπισσα Charlene: Η γαλαζοαίματη του Μονακό που προσπάθησε να το σκάσει τρεις φορές!
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ιδιαίτερη ζωή της Πριγκίπισσας

Όταν ακούμε τη λέξη "βασιλική οικογένεια" και "Πριγκίπισσα", στο μυαλό όλων έρχονται εικόνες καθωσπρεπισμού, αυστηρών κανόνων και πειθαρχίας. Παρ'όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της Πριγκίπισσας Charlene του Μονακό. Τι είναι όμως αυτό που κάνει την περίπτωση της ιδιαίτερη;

Δες και αυτό: Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα των Cambridges είναι απίθανη - Ο Louis σκέτο... μούτρο!

Στις 2 Ιουλίου 2011, τρεις μήνες πριν τον γάμο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ο 53χρονος τότε Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παντρεύτηκε την 33χρονη πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότια Αφρική, Charlene Wittstock. Παρ'όλα αυτά, ο γάμος αυτός δεν ήταν τόσο παραμυθένιος όσο τα φαινόμενα έδειχναν. Λίγες μέρες πριν το γάμο, η μέλλουσα νύφη επιχείρησε να το σκάσει από τo Μονακό, όταν ανακάλυψε ότι ο Αλβέρτος που είχε ήδη δύο εκτός γάμου παιδιά, ήταν ο πατέρας κι ενός τρίτου παιδιού το οποίο είχε γεννηθεί στη διάρκεια της 5ετούς σχέσης του μαζί της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του L’Express, η Wittstock προσπάθησε συνολικά να το σκάσει τρεις φορές.

Η πρώτη φορά που αποπειράθηκε να τραπεί σε φυγή, ήταν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Παρίσι για το fitting του νυφικού της. Εκεί, επισκέφτηκε την πρεσβεία της Ν. Αφρικής και ζήτησε άσυλο, ενώ η δεύτερη προσπάθεια έγινε τον ίδιο μήνα, κατά τη διάρκεια του Gran Prix. Την τρίτη φορά, η Charlene κατάφερε να κλείσει ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη Ν. Αφρική χωρίς επιστροφή, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι το αεροδρόμιο της Νίκαιας στη Γαλλία, όπου η αστυνομία κράτησε το διαβατήριό της. Σύμφωνα με έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, “το διαβατήριό της παρακρατήθηκε ώστε άνθρωποι από τη συνοδεία του Αλβέρτου να προσπαθήσουν να τη μεταπείσουν και να μη φύγει”. Έτσι, τελικά η ίδια παντρεύτηκε τον Αλβέρτο.

Αυτό το είδες; Δεύτερο παιδάκι για την Pippa Middleton - Η πρώτη φωτογραφία της νέας εγκυμοσύνης της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι πέρασε το μήνα του μέλιτος στη Ν. Αφρική σε...διαφορετικά ξενοδοχεία, αλλά τo Παλάτι διέψευσε τις φήμες. Ο ίδιος ο Αλβέρτος παρ'όλο που επέμεινε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους, είπε ότι πράγματι έμειναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία στο μήνα του μέλιτος “για πρακτικούς λόγους”.

Πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας είδαν μερικές φωτογραφίες της με ένα νέο, punk κούρεμά με μισοξυρισμένο κεφάλι και πολλοί έκαναν λόγο για ακόμη μία "απεγνωσμένη προσπάθειά της να εκφράσει την δυσαρέσκεια για τη ζωή της".