Παντρεύτηκε ο μικρός γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Η ανάρτηση της νύφης και τα σχόλια των συννυφάδων της, Marie Chantal και Tatiana

17.12.2020
Παντρεύτηκε ο μικρός γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Η ανάρτηση της νύφης και τα σχόλια των συννυφάδων της, Marie Chantal και Tatiana
Πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος και, προφανώς, έπεται και η θρησκευτική τελετή!

Χαράς ευαγγέλια για την οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ και της συζύγου του, Άννας Μαρίας καθώς και το "στερνοπούλι" τους, ο Φίλιππος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Nina Flohr.

Η είδηση για τον αρραβώνα των παιδιών είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω ανάρτησης της ίδιας της νύφης, που, για την ιστορία, μόνο... "τυχαία" δεν είναι!

Ο Φίλιππος είναι 34 ετών και ο μικρότερος γιος του τέως βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας. Εργάζεται ως οκονομικός αναλύτής στη Νέα Υόρκη, ενώ η μέλλουσα σύζυγός του είναι καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας VistaJet, της οποίας, ιδρυτής, για την ιστορία είναι ο πατέρας της.

Πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο ιδιωτική εταιρεία τζετ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τhomas Flohr βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Ιδού οι φωτογραφίες από την πολιτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Σεν Μόριτζ όπου παρόντες ήταν μόνο οι πατεράδες των νεονύμφων.

Με τη σειρά της, η Nina μοιράστηκε τα νέα με μία πανέμορφη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στα σχόλια που ακολούθησαν ξεχωρίσαμε αυτά των δύο συννυφάδων της νεαρής, οι οποίες την καλωσορίζουν και επίσημα στην οικογένεια.

Η Marie Chantal είναι η σύζυγος του πρωτότοκου της οικογένειας Γλύξμπουργκ, Παύλου και η Τατιάνα Μπλάτνικ σύζυγος του Νικολάου. Ιδού τι έγραψαν κάτω από ποστ της νέας νύφης του... σπιτιού!