H Meghan Markle μας έδωσε μια πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του νέου της σπιτιού [video]

25.09.2020
H Meghan Markle μας έδωσε μια πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του νέου της σπιτιού [video]
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry άφησαν τους fans τους να ρίξουν μερικές κλεφτές ματιές στο νέο τους σπίτι στο Montecito της California κατά τη διάρκεια εικονικών εμφανίσεων του ζευγαριού στο Zoom. Αλλά η Δούκισσα του Sussex προσέφερε την πιο αποκαλυπτική ματιά στο πώς εκείνη και ο Harry διακόσμησαν το σπίτι, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης-έκπληξη στο America's Got Talent, το βράδυ της Τετάρτης. Η Meghan έγραψε ένα βίντεο για τον διαγωνιζόμενο Archie Williams, από το σαλόνι της.

Στην οθόνη πίσω της υπήρχε ένα κερί Diptyque Tuberose και δύο στοίβες βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του The Black Godfather.

Η Meghan είπε στον Williams, ο οποίος φυλακίστηκε στο παρελθόν για 37 χρόνια για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε: «Απλώς ήθελα να σε ενημερώσω ότι συγκινηθήκαμε τόσο πολύ από την ιστορία σου και σε υποστηρίζουμε κάθε εβδομάδα και δεν είναι μόνο επειδή έχουμε αδυναμία στο όνομα σου» ( Όπως είναι γνωστό το Archie είναι το όνομα του γιου της Meghan και του Harry).

«Άρα ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για εσένα που πιθανότατα θα έλεγα για όλη μου τη ζωή, αλλά αυτή τη νύχτα είναι ειδικά για σένα: Archie, είμαστε περήφανοι για σένα, σε υποστηρίζουμε και ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνεις. Είμαστε στο πλευρό σου», ολοκλήρωσε η Meghan.