Η Charlotte Casiraghi ποζάρει με τη μητέρα και τη διάσημη πεθερά της - Ξέρεις ποια είναι;

11.06.2020
Η Charlotte Casiraghi ποζάρει με τη μητέρα και τη διάσημη πεθερά της - Ξέρεις ποια είναι;
'Εναν χρόνο γάμου συμπλήρωσε την πρώτη μέρα του Ιουνίου η κόρη της πριγκίπισας Καρολίνας του Μονακό και με την ευκαιρία μοιραζόμαστε μερικές φωτογραφίες (και πληροφορίες) που μπορεί να μην "έχεις".

Η Charlotte Casiraghi είναι πια 33 ετών, μητέρα δύο παιδιών και πανευτυχής στο πλευρό του συζύγου της, Dimirti Rassam.

Δυο γιους έχει η πανέμορφη κόρη της πριγκίπισας Καρολίνας και του αδικοχαμένου Stefano Casiraghi, τον 7 ετών Raphael από τη σχέση της με τον γάλλο ηθοποιό Gad Elmaleh και τον δύο ετών Balthazar, καρπό του έρωτά της με τον Rassam, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είναι γιος της γαλλίδας ηθοποιού και μοντέλου Carole Bouquet.

Η Bouquet υπήρξε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασε ποτέ από τη γαλλική σόουμπιζ και μια μικρή ομοιότητα με τη μέλλουσα νύφη της είναι ορατή! Ιδού η Carole στα νιάτα της, δίπλα στη γαλαζοαίματη καλλονή που είναι πια νύφη της.

Με αφορμή την πρώτη επέτειο γάμου του ζεύγους, θυμόμαστε δυο φωτογραφίες από την ημέρα εκείνη, όπου οι νεόνυμφοι πόζαραν μαζί με τις μητέρες τους.

Για την ιστορία, υπογραμμίζουμε ότι η Carole Bouquet συνεχίζει να εργάζεται ως ηθοποιός (αν και ιδιαίτερα επιλεκτικά) και με την ευκαιρία, θυμίζουμε την πιο πρόσφατη τηλεοπτική επιτυχία της. Πρόκειται για μια μίνι σειρά με τίτλο "La Mante" (Ο Μάντης) που μπορεί κανείς να δει στο Netflix [φωτό κάτω]. Τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.