Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η απόδειξη ότι ο Harry είναι, όντως, γιος του Καρόλου

10.06.2020
Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η απόδειξη ότι ο Harry είναι, όντως, γιος του Καρόλου
Σήμερα (10/6/2020) ο δούκας του Εδιμβούργου συμπληρώνει 99 χρόνια ζωής και μερικές από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το Παλάτι με την αφορμή, μπορεί να γίνουν δεκτές ως "αποδεικτικά στοιχεία" σχετικά με την πατρότητα το δούκα του Sussex, η οποία έχει αμφισβητηθεί δεόντως εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο. Εδώ και πολλά χρόνια, το σενάριο που ήθελε τον Harry καρπό του έρωτα της Diana και του λοχαγού James Hewitt, με τον οποίο, όντως η πριγκίπισσα της Ουαλλίας είχε σχέση, ακούγεται ευρέως.

Ο ίδιος ο λοχαγός, βέβαια, έχει μιλήσει δημόσια γι' αυτό και έχει αρνηθεί κάθε "κατηγορία" τεκμηριώνοντας το γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο, όμως η ομοιότητά του με τον Harry "φούντωνε" τα σενάρια πολύ συχνά [φωτό κάτω]

Τώρα, λοιπόν, το ζήτημα επανέρχεται στο προσκήνιο, όμως από ένα διαφορετικό πρίσμα. Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ συμπληρώνει σήμερα (10/6/2020) τα 99 χρόνια ζωής και στους λογαριασμούς social media του παλατιού δημοσιεύτηκαν μερικές φωτογραφίες του, από όπου προκύπτει μια απίθανη ομοιότητα παππού και εγγονού. Ιδού για του λόγου το αληθές.

Ο γάμος του βασιλικού ζεύγους της Βρετανίας μετρά 73 χρόνια. Οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά, οκτώ εγγόνια και οκτώ δισέγγονα.