Μέγα σκάνδαλο στο παλάτι ύστερα από πρωτοφανές δημοσίευμα που "ξεσκεπάζει" τη Meghan Markle και τις "τακτικές" της

05.12.2018
Μέγα σκάνδαλο στο παλάτι ύστερα από πρωτοφανές δημοσίευμα που "ξεσκεπάζει" τη Meghan Markle και τις "τακτικές" της
"Η Meghan Markle είναι μια αδίστακτη ηθοποιός που βρήκε τον ρόλο της ζωής της και είναι αποφασισμένη να τον... ξεζουμίσει". Τάδε έφη Piers Morgan. Ο γνωστός βρετανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει την άγνωστη προσωπική του σχέση με τη δούκισσα του Sussex, την οποία, πραγματικά, κατακεραυνώνει, υπογραμμίζοντας πως "για πρώτη φορά στη ζωή της ανακάλυψε πως, όχι, δεν μπορεί να παίρνει ό,τι θέλει".

Ο Piers Morgan [φωτό κάτω] είναι πολύ γνωστός στη Βρετανία -κυρίως για τον καυστικό τρόπο με τον οποίο σχολιάζει τα πάντα. Συμπαρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Good Morning Britanix και αρθρογράφος της DailyMail -μεταξύ άλλων- ο 53χρονος δημοσιογράφος έχει προκαλέσει αντιδράσεις ουκ ολίγες φορές μη "μασώντας" τα λόγια του. Ο Piers Morgan έχει άποψη, την οποία εκφράζει άφοβα παντού και πάντα, του αρέσει, σαφώς να προκαλεί, και ο κόσμος όλος ελπίζει να μην τον πιάσει στο στόμα του!

Αυτή τη φορά, ο πληθωρικός δημοσιογράφος βάζει στο στόχαστρο τη δούκισσα του Sussex -ή Meghan Markle, αν προτιμάτε- εκφράζοντας με τον δικό του τρόπο ένα "φτάνει πια με τη φαντασμένη" και αποφασίζοντας να την "ξεμπροστιάσει" με ένα άθρο στην DailyMail, που θα μπορούσε να έχει τίτλο "Η αδίστακτη καιροσκόπος Meghan Markle όπως τη γνώρισα: Πώς με χρησιμοποίησε μέχρι που βρήκε κάποιον άλλο πιο... χρήσιμο για τους στόχους της".

Στο μακροσκελέστατο κείμενό του, ο Morgan περιγράφει με μεγάλη λεπτομέρεια τη σχέση του με την 36χρονη δούκισσα που ξεκίνησε "ένα απόγευμα το φθινόπωρο του 2015 όταν αποφάσισα να ακολουθήσω στο Twitter τέσσερις ηθοποιούς της αμερικανικής σειράς Suits -συμπεριλαμβανομένης και της κυρίας Markle".

Διάβασε επισης: Kate και Meghan: Οι "κοινές θνητές" νύφες του Buckingham και οι προίκες τους

"Μέσα σε δευτερόλεπτα μου έστειλε το εξής ιδιωτικό Direct μήνυμα: "Λοιπόν, γεια χαρά -ευχαριστώ για το 'follow'. Είμαι μεγάλη θαυμάστριά σου", συνέχισε ο Piers παραθέτοντας και τα πειστήρια. [φωτό κάτω].

Τους επόμενους, μήνες, όπως προκύπτει από την αφήγηση του Morgan, οι δυο τους επικοινωνούσαν σε τακτική βάση. Κουβέντιαζαν για τα πάντα, επαγγελματικά και προσωπικά, όπως τονίζει ο Morgan, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες επί του δεύτερου σκέλους από σεβασμό στο "λεπτό" του θέματος!

Κάποια στιγμή του σύστησε και τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Rick Hoffman [φωτό κάτω] με τον οποίο έγιναν επίσης φίλοι και εκείνος [Rick] του είχε παρουσιάσει τη σχέση του με τη Meghan τόσο στενή όσο μια αδελφική. Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Morgan φιλοξένησε τον Hoffman στην εκπομπή του και έστελναν από κοινού φωτογραφίες τους στη Meghan.

Τον Ιούνιο του 2016, η Meghan του έστειλε αυτό το μήνυμα: "Είμαι στο Λονδίνο για μια εβδομάδα συναντήσεων και Wimbledon. Θα ήθελα πολύ να τα λέγαμε".

Και όντως βρέθηκαν σε μία παμπ στο Kensington, όπου φεύγοντας "την έβαλε σε ένα ταξί για να πάει στο 5 Hertford Street, ένα μοδάτο κλαμπ στο Mayfair, όπου είχε ραντεβού με φίλους για δείπνο".

Από το ταξί αυτό, εκείνη το έστελνε "ένα σωρό μηνύματα" ευχαριστώντας τον και εκφράζοντας την ελπιδα να τα ξαναλέγανε σύντομα. "Μάλιστα μέχρι που τιτίβισε δημόσια τη χαρά της που είδε τον "φίλο" της -εμένα, δηλαδή- στο Λονδίνο", γράφει σε ένα σημείο ο Morgan.

"Μέχρι εκείνο το σημείο, λοιπόν, εγώ ζούσα με την τεράστια ψευδαίσθηση ότι ήμασταν φίλοι. Έκανα λάθος".

Φαίνεται, λοιπόν, πως εκείνο το δείπνο ήταν το μοιραίο για τη ζωή της Meghan Markle.

Και συνεχίζουμε σε πρώτο πρόσωπο όπως τα έγραψε ο Piers.

"Γνώρισε τον πρίγκιπα Harry στο δείπνο εκείνο το βράδυ, βγήκαν οι δυο τους το επόμενο και δεν άκουσα ποτέ ξανά από εκείνη. Ούτε μια λέξη. Με είχε ξεγράψει. Σαν να μην είχα υπάρξει ποτέ. [i' d been ghosted, είναι η ακριβής έκφραση που χρησιμοποιήσε] Και όχι μόνο εκείνη. Το ίδιο έκανε και ο Rick Hoffman. Έκανα 18 μήνες να πάρω νέα του και έλαβα ένα μήνυμα όταν έφτασε στο Λονδίνο για τον γάμο, τον περασμένο Μάιο.

Διάβασε επίσης: Μετακομίζουν εκτός Λονδίνου η Meghan και ο Harry: Τι κρύβεται πίσω από την απόφασή τους;

'Piers, λυπάμαι πολύ που δεν απάντησα. Πρέπει να καταλάβεις, μόλις έμαθα τα νεά, από σεαβσμό στη Meghan, δεν μπορούσα να μοιραστώ τίποτα. Τώρα μπορώ. Θα ήθελα πολύ να ξαναβρεθούμε σε αυτό το αγαπημένο σου παμπ. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα φιλαράκι. Σ' αγαπάω φιλαράκι. Rick'".

Δεν απάντησα, γιατί όχι, δεν κατάλαβα. Ένα πραγματικό 'φιλαράκι' δεν εξαφανίζεται επί 18 μήνες έτσι; Είναι πολύ αγενές. Για την ακρίβεια βρήκα τη συμπεριφορά και των δύο απίστευτα αγενή. Μου την 'εφεραν' δυο ηθοποιοί Β' κατηγορίας, που προφανέστατα με χρησιμοποιούσαν για να προωθήσουν τις καριέρες τους.

Όταν κάποιος άλλος πιο σημαντικός και με μεγαλύτερη επιρροή εμφανίστηκε -και μάλιστα με τη μορφή του πρίγκιπα Harry, εγώ 'πετάχτηκα' στιγμιαία σαν σακί με πατάτες. Και από μία άποψη το θαυμάζω το αδίστακτο σχέδιο αυτό. Από μια άλλη όμως, η όλη εμπειρία με άφησε υποψιασμένο και κυνικό απέναντι στην κυρία Markle.

Και τίποτα στη συμπεριφορά της από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry με έκανε να αλλάξω γνώμη.

Από τη στιγμή που διάβασα ότι ο Harry 'γάβγισε' "¨Ο,τι θέλει η Meghan να το έχει αμέσως", η καρδιά μου πόνεσε. Γιατι φοβάμαι ότι αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Πάντα παίρνει αυτό που θέλει. Και ό,τι ή όποιος σταθεί στον δρόμο της της κοινωνικής αναρρίχησής της, απορρίπτεται αυτόματα.

Ο πρώτος της σύζυγος; [φωτό επάνω] Απορρίφθηκε αμέσως μόλις το Suits άρχισε να... "πιάνει". Η δυσλειτουργική της οικογένεια; Αποκλείστηκαν από τον γάμο. Όλοι
Ο καημένος ο πατέρας της; Αποκόπηκε με άσχημο τρόπο γιατί δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα ΜΜΕ. Η Meghan αντάλλαξε τον θλιβερό, προβληματικό πραγματικό της κόσμο με έναν λαμπερό, εντυπωσιακό, φανταστικό κόσμο της βασίλισσας, των Clooney και της Μichelle Obama. Μόνο η μητέρα της, Doria γλίτωσε το "κόψιμο" από το πλαίσιο της νέας ζωής της Meghan"

Στη συνέχεια το άρθρου, ο Piers Morgan εστιάζει στα ολοένα και πιο συχνά αρνητικά δημοσιεύματα που αφορούν στον δύσκολο χαρακτήρα της εγκυμονούσας δούκισσας και μάλλον "αποκαλύπτουν" την αλήθεια. Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες "εκ των έσω" γίνονται γνωστές και μόνο ευχάριστο δεν είναι αυτό.

Διάβασε επίσης: Η Kate έβαλε τα κλάματα λίγο πριν από τον γάμο της Meghan: Η αποκάλυψη πίσω από το ξέσπασμα

"Και αυτό δεν έχει σε τίποτα να κάνει με σεξισμό ή ρατσισμό, όπως κάποιοι ανόητοι σχολιαστές υπονόησαν", καταλήγει ο Morgan.

"Όχι, πιστεύω ότι είναι πολύ πιο απλό: Η Meghan Markle είναι μια εγωπαθής επαγγελματίας ηθοποιός που έκλεισε τον ρόλο της ζωής της και είναι αποφασισμένή να τον ξεζουμίσει όσο μπορεί.
Ξόδεψε παραπάνω από 20 χρόνια κάνοντας παρέα με ανθρώπους που χρησιμοποιεί μέχρι εκεί που μπορεί και μετά τους σβήνει από τη ζωή της τόσο εύκολα σα να λέει 'αντίο χαμένε'. Το γνωρίζω γιατί είμαι ένας από αυτούς. Τώρα όμως, ανακαλύπτει με τον δύσκολο τρόπο ότι αν προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τους γαλαζοαίματους, όπως έκανε με ανθρώπους σαν εμένα, θα βρεθείς μπροστά σε ένα σύστημα που δεν μπορείς ποτέ να νικήσεις. Ας ρωτήσει απλά τη συγχωρεμένη πριγκίπισσα Diana ή τη Sarah τη δούκισσα του York.
Για πρώτη φορά στη ζωή της, η Meghan Markle ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να παίρνει ό,τι θέλει"

Το άρθρο αυτό έχει ήδη γίνει viral -με τον τρόπο του- και βρίσκει τόσο αντιπάλους, όσο και υποστηρικτές. Το σίγουρο είναι ότι -φανερά πληγωμένος- Morgan κινείται οριακά ανάμεσα στην απόλυτη ειλικρίνεια και τη μαχητική δημοσιογραφία από τη μία μεριά και την εμπάθεια και θέληση για εκδίκηση από την άλλη.

Το σίγουρο είναι πώς όσα λέει έχουν όντως μεγάλο ενδιαφέρον και μένει μόνο να δούμε την αντίδραση -αν αυτή υπάρξει- από το παλάτι.

Ζωή Κίττα.