Ellen deGeneres - Portia deRossi: Το βίντεο για τα 10 χρόνια γάμου τους συγκινεί

17.08.2018
Ellen deGeneres - Portia deRossi: Το βίντεο για τα 10 χρόνια γάμου τους συγκινεί
Σημαντική μέρα η χθεσινή για το διάσημο ζευγάρι που μοιράστηκε προσωπικές στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στις 16 Αυγούστου του 2008, η Ellen deGeneres παντρεύτηκε την αγαπημένη της, Portia deRossi σε μια παραμυθένια τελετή, στιγμές της οποίας από τότε είχαν μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Σήμερα, στη 10 επέπειο του γάμου τους, και παρά τις "κακές γλώσσες" που τις θέλουν να χωρίζουν διαρκώς, οι δυο γυναίκες παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένες, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στην κοινωνία ισότητας και αγάπης.

Τόσο η Ellen, όσο η Portia μοιράστηκαν το παρακάτω βίντεο από όλα τα social media τους, μέσω του οποίου έλαβαν αμέτρητες ευχές από τους απανταχού θαυμαστές τους

Η 45χρονη deRossi έκανε ακόμη μία ανάρτηση, με την ευκαιρία, υπενθυμίζοντας σε όλους τα λόγια του Wayne Dyer, του ανθρώπου που τους παντρεψε εκείνη την ημέρα, σχετικά με την ισότητα και στον γάμο.

Αυτό το διάβασες; Meghan και Harry: Τι λέει το παλάτι για τα σχέδιά τους να υιοθετήσουν παιδάκι από την Αφρική

"Έχω πει πολλές φορές ότι η αληθινή αρχοντιά δεν έχει να κάνει με το να είσαι καλύτερη από όλους τους άλλους αλλά με το να είσαι καλύτερος από αυτό που ήσουν. Με τη δική σας ένωση σήμερα συμβολίζεται για πολλούς πριν από εσάς που χρειάστηκε να ζήσουν τις ζωές τους σε σιωπηρή απελπισία, μέσα στις σκιές, ότι εμείς, ως λαός, πραγματικά γινόμαστε καλύτεροι από αυτό που είμασταν", διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο μήνυμα του Dyer που βλέπετε όλο στη συνέχεια.