Κέιτ, Γουίλιαμ και μικρός πρίγκιπας: Η έξοδος από το μαιευτήριο [photos]

23.04.2018
Κέιτ, Γουίλιαμ και μικρός πρίγκιπας: Η έξοδος από το μαιευτήριο [photos]
Μπορεί να πέρασαν μόλις έξι ώρες από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή το τρίτο παιδί του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, όμως η οικογένεια είναι έτοιμη να πάει στο σπίτι της.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση του Kensington Palace, η Κέιτ γέννησε το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι στις 11.01 σήμερα το πρωί, 23/4/2018, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Λονδίνου.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στα σκαλοπάτια της Lindo Wing του St Mary's Hospital στο Πάντινγκτον εμφανίστηκε o Γουίλιαμ, ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο, και, όπως είπε στους παραβρισκόμενους, θα επέστρεφε σε λίγο. Και όντως έτσι έγινε. Μισή ώρα αργότερα, επέστρεψε αλλά όχι μόνος.

Είχε μαζί του τα δυο μεγαλύτερα παιδιά, του τον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, που είχαν έρθει να γνωρίσουν τον μικρότερο αδελφό τους, πριν καν τον δει ο υπόλοιπος κόσμος .

Ο πρίγκιπας Γεώργιος, μεγάλος αδελφός ήδη, δεν αναμένεται να "ταραχτεί" ιδιαίτερα από την άφιξη ακόμη ενός μωρού στο σπίτι. το σοκ, πρέπει να το έπαθε πριν από δυο χρόνια. Είναι... μαθημένος. Αντίθετα, για την η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι η πρώτη της φορά ως "μεγάλη αδελφή" ή έστω "μεγαλύτερη αδελφή", γεγονός που δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιμετωπίσει.

Λίγο πριν από τις 8μμ λοιπόν, οι ευτυχισμένοι γονείς εμφανίστηκαν στην πόρτα της Lindo Wing απαστράπτοντες, αν και λίγο προβληματισμένοι γιατί φυσούσε και είχαν κάποια αγωνία για το μωράκι που μετρά μόλις λίγες ώρες ζωής.

Ντυμένη στα κόκκινα, η Κέιτ δεν φανέρωνε ίχνος ταλαιπωρίας -ό,τι και αν υπήρχε, οι κατάλληλοι άνθρωποι είχαν φροντίσει να το "εξαφανίσουν" για αυτά τα λίγα λεπτά που χρειάστηκε να εμφανιστούν δημοσίως πριν αποσυρθούν στην ηρεμία του σπιτιού τους.

Και κάπως έτσι, καλωσόρισαν στην οικογένεια τον μικρό πρίγκιπα τα social media του Kensington Palace. Σε αναμονή της ανακοίνώσης του ονόματος του νεογέννητου γαλαζοαίματου, η ευχή είναι μία: "Γερός και καλότυχος".

Welcome to the family. Thank you everyone for your kind wishes.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Με την αφορμή της σημερινής επίσημης "πρώτης" του τρίτου τους παιδιού, ας θυμηθούμε τις αντίστοιχες του 2013 -22 Ιουλίου για την ακρίβεια- όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος (αριστερά) και του 2015 -2 Μαΐου- όταν γεννήθηκε η πριγκίπισσα Σάρλοτ.