Κέιτ Μίντλετον: Oι φήμες για τρίτη εγκυμοσύνη και τα νέα της καθήκοντα [photos]

09.05.2017
Η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι διατεθειμένη να προσθέσει περισσότερες υποχρεώσεις στο καθημερινό της πρόγραμμα, τώρα που ο πρίγκιπας Φίλιππος αποφάσισε να αποσυρθεί.

Μετά την παραίτηση του 95χρονου πρίγκιπα Φίλιππου, συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ, έχει δημιουργηθεί ένα κενό όσον αφορά τη διεκπεραίωση των βασιλικών καθηκόντων. Και αυτό είναι κάτι που η Κέιτ δηλώνει έτοιμη να το αναλάβει η ίδια.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Sunday Express η Ελισάβετ κάλεσε και τους δυο εγγονούς της Γουίλιαμ και Χάρι να περιορίσουν το φιλανθρωπικό τους έργο και να ασχοληθούν περισσότερο με τα καθήκοντα εκπροσώπησης του έθνους.

Άλλωστε είναι ήδη γνωστό από το ίδιο το παλάτι, ότι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο Λονδίνο πριν το Σεπτέμβρη αφού ο Γουίλιαμ παραιτηθεί από τη θέση του ως πιλότος σε ελικόπτερο-ασθενοφόρο. Ο γιος τους, ο μικρός Τζορτζ θα πάει για πρώτη φορά σχολείο και η μικρή Σάρλοτ θα πάει προνήπιο. Όμως και η Κέιτ δηλώνει έτοιμη να αντικαταστήσει τον πρίγκιπα Φίλιππο στις διάφορες υποχρεώσεις του, τον οποίο θαυμάζει απεριόριστα και επιθυμεί και η ίδια να μπορέσει να σταθεί ισάξια στον Γουίλιαμ όταν γίνει αυτός βασιλιάς. Όσον αφορά την υποτιθέμενη τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ, οι βασιλικές πηγές το αποκλείουν: «Θα ήταν τρομερή έκπληξη εάν αποκτούσαν και τρίτο παιδί. Έχουν ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πιστεύουν ότι η οικογένειά τους είναι ολοκληρωμένη και θέλουν να προχωρήσουν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους».