Πολίν Ντικριέ: Η «άτακτη» κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό [photos]

03.02.2017
Ποτέ δεν ακολούθησε το αυστηρό πρωτόκολλο των γαλαζοαίματων η κόρη της Γκρέις Κέλι και του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό. Και όπως φαίνεται τα βήματά της και τον αντισυμβατικό τρόπο ζωής της ακολουθεί και η μεγαλύτερη κόρη της.

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό δεν άντεχε ποτέ τις τυπικότητες και τους περιορισμούς που της επέβαλλε η θέση της και προσπάθησε να χαράξει το δικό της δρόμο. Φαίνεται ότι και η κόρη της η Πολίν Ντικρουέ ακολουθεί τα αχνάρια της.

Μόλις 22 χρονών σήμερα είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώτο της σύζυγο Ντανιέλ Ντικρουέ. Ζει στο Γκρίνουιτς Βίλατζ στη Νέα Υόρκη και σπουδάζει στη σχολή σχεδίου Πάρσονς.

Έχει εργαστεί στη βιομηχανία μόδας στη Vogue και στο Louis Vuitton, ενώ όταν ήταν μικρότερη εργάστηκε και σαν μοντέλο στον οίκο Dior. Τώρα σπουδάζει σχέδιο μόδας και θέλει να ιδρύσει τη δική της σειρά ρούχων.

Η σχέση της με τη Στεφανί φαίνεται να είναι πολύ καλή αφού φαίνεται να την στηρίζει στις επιλογές της χωρίς να την καταπιέζει: «Οι γονείς μου με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα» δήλωσε σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα Point de Vue. «Η μητέρα μου με επηρέασε πολύ στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Μοιάζουμε πολύ. Οι γονείς μου ποτέ δεν μου είπαν “πρέπει να κάνεις αυτό” ή “πρέπει να ντύνεσαι έτσι”. Πάντα με άφηναν να κάνω τα πράγματα όπως αισθανόμουν. Ήμουν λίγο ροκ εντ ρολ τύπος!».

Δείτε τη νήπιο σε φωτογραφία με τη μητέρα της πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό:

HAPPY BIRTHDAY MAMA ! ❤ #womenofmylife #loveyoutothemoonandback #90'skid

A photo posted by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on

Πρόσφατη φωτογραφία με τη Στεφανί

On top of the world with the MAMA ❄️🎿 #Auron #skiying #themamau

A photo posted by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on

Όλη η οικογένεια σε μια μοναδική σέλφι:

But first let me take a selfie ! 📸 #famillyfirst #mrandmrsGarzelli #roxaneetstefano ❤️😘

A photo posted by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on

Από μικρή ηλικία ήθελε να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει μακριά από την οικογενειακή εστία: «Σαν παιδί έλεγα στη μαμά μου “Στα 18 μου θα φύγω! Από όταν ήμουν μικρή ήθελα να δω τον κόσμο, να γνωρίσω και άλλους ανθρώπους, να ζήσω τη ζωή μου. Μεγάλωσα περιτριγυρισμένη από τόσο πολύ αγάπη και ενδιαφέρον που καμιά φορά ένιωθα ότι βρισκόμουν σε μια σαπουνόφουσκα».

Φωτογραφίες από τα ταξίδια της:

Eclectically Beautiful 👑🇵🇹 #Sintra #penapalace #cestdejadubonpalais

A photo posted by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on

2 years Ago ! ✌🏼🇨🇳 #Beijing

A photo posted by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on

Βρίσκει τη ζωή της στη Νέα Υόρκη πολύ ενδιαφέρουσα και της αρέσει πολύ: «Μου αρέσει η γειτονιά μου, έχω τις μικρές μου συνήθειες, τα μέρη που μου αρέσει να επισκέπτομαι, εστιατόρια, μπουτίκ. Κάνω σπορ και κάποιες φορές μποξ σε ένα μικρό γυμναστήριο κοντά στο σπίτι μου. Υπάρχουν μουσεία παντού που έχουν συνεχώς νέες εκθέσεις και ανακαλύπτω νέα πράγματα όλη την ώρα. Προς το παρόν σε καμιά περίπτωση δεν φαντάζομαι να πηγαίνω κάπου αλλού».

Galliano ! 🔥 #PFW #johngalliano #ss17 #strappystrapes

A photo posted by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on

Good start of the weekend 👊🏻💥 #boxing #nopainnogain fridayfunday 💪🏻 @mr_ericrakofsky

A video posted by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι στις φλέβες της ρέει και αμερικάνικο αίμα αφού η γιαγιά της ήταν η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Γκρέις Κέλι για την οποία της έχει μιλήσει πολύ η μητέρα της.