O Σταμάτης Κραουνάκης ξυρίζεται πρώτη φορά ύστερα από 40 χρόνια On Camera [vds]

02.02.2017
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον διάσημο Έλληνα μουσικό να πάρει αυτή την ακραία απόφαση; Την απάντηση δίνει ο ίδιος, επίσης on camera.

40 ολόκληρα χρόνια μετρά το μουστάκι και μούσι σήμα κατατεθέν στο πρόσωπο του Σταμάτη Κραουνάκη. Η μόνη αλλαγή ότι άσπρισε με τα χρόνια [στη φωτογραφία κάτω, μαζί του η Λίνα Νικολακοπούλου]

Και τώρα το ξυρίζει. Και μάλιστα με την κάμερα να καταγράφει βήμα-βήμα το συμβάν. Γιατί;

Θέατρο είναι η αιτία. Και συγκεκριμένα για να "ντυθεί" τον νέο του ρόλο, αυτόν ενός 9χρονου χαρισματικού αγοριού.

"Ο Βικτώρ, είναι ένα 'παρά φύσιν έξυπνο', υπερανεπτυγμένο εννιάχρονο αγόρι που καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν έχει προλάβει ακόμα να ζήσει τίποτα. Την ημέρα των γενεθλίων του, αυτό το μέχρι σήμερα παιδί-υπόδειγμα με την προδιαγεγραμμένη 'καριέρα μοναχογιού' της αστικής τάξης, αποφασίζει να 'τινάξει το σπίτι του στον αέρα ξεσκεπάζοντας με βίαιο τρόπο όλη την υποκρισία της οικογένειας και της τάξης του…', διαβάζουμε στη Lifo, η οποία παρουσιάζει όλα τα δεδομένα.

Το έργο που πρόκειται να ανεβάσει ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι η σουρεαλιστική κωμωδία Βικτόρ ή Τα Παιδιά Στην Εξουσία, του Ροζέ Βικτράκ, και θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. Ο ίδιος κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ ταυτόχρονα υπογράφει το λιμπρέτο και τη μουσική.

Για να δεις όλη την απίστευτη μεταμόρφωση του Σταμάτη Κραουνάκη κάνε κλικ ΕΔΩ