Δίδυμα για τους πρίγκιπες του Μονακό

08.06.2014
Μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια για τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τη Σαρλίν του στους οποίους η επίσκεψη του πελαργού μπορεί να άργησε, αλλά να που τους φέρνει δύο παιδάκια...

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Σαρλίν (Charlene) του Μονακό έγινε επίσημα και με μεγάλη χαρά από το παλάτι του Μονακό, πριν από λίγες μέρες.

Τώρα όμως μαθαίνουμε -αν και όχι επίσημα- ότι το πριγκιπάτο θα έχει μεμιάς όχι μία αλλά δύο αφίξεις...

Η είδηση έρχεται από το Twitter και συγκεκριμένα από τον πατριώτη της εγκύου πριγκίπισσας, νοτιοαφρικανό τηλεοπτικό παρουσιαστή Ντέρεκ Γουατς (Derk Watts) ο οποίος είναι πολύ φίλος με τον πατέρα της, Μάικ Γουίτστοκ (Mike Wittstock). "Ο παλός μου συμμαθητής Μάικ Γουίτστοκ τηλεφώνησε να μου πει ότι η κόρη του είναι έγκυος με δίδυμα. Συγχαρητήρια Σαρλίν και Αλβέρτο".

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο 56χρονος γιος του πρίγκιπα Ρενιέ (prince Rainier) και της Γκρέις Κέλι (Grace Kelly) έχει ήδη αναγνωρίσει δύο εξώγαμα παιδιά, τα οποία όμως δεν έχουν αξίωση στον θρόνο του πριγκιπάτου. Πρόκειται για τον 9χρονο Αλεξάντρ (Alexandre), γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο, Νικόλ Κοστ (Nicole Coste), και την 22χρονη Τζάσμιν (Jazmin), κόρη της αμερικανίδας μεσίτριας Ταμάρα Ροτόλο (Tamara Rotolo).