Οι καλύτερες στιγμές του πριγκιπικού γάμου

28.04.2011
Παρακολούθησε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις σημαντικές στιγμές της τελετής, από την άφιξη του ζεύγους Μπέκαμ μέχρι το καθιερωμένο φιλί των νεονύμφων στο μπαλκόνι των ανακτόρων του Μπάκινχαμ, οι οποίοι πήραν επισήμως τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κάιμπριτζ.

Υψηλές αφίξεις, υψηλή συγκίνηση και υψηλή αισθητική ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία του πολυαναμενόμενου γάμου με τους 1900 καλεσμένους και τα περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατών παγκοσμίως.

Παρακολούθησε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις σημαντικές στιγμές της τελετής, από την άφιξη του ζεύγους Μπέκαμ (Beckham) μέχρι το καθιερωμένο φιλί των νεονύμφων στο μπαλκόνι των ανακτόρων του Μπάκινχαμ, οι οποίοι πήραν επισήμως τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κάιμπριτζ.

Το συγκεντρωμένο πλήθος υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον 30χρoνο πρίγκιπα Γουίλιαμ (William), αλλά όπως ήταν επόμενο τις εντυπώσεις έκλεψε η 29χρονη νύφη, πριγκίπισσα Κάθριν (princess Kathrine) πλέον, που εμφανίστηκε στο πλευρό του πατέρα της φανερά συγκινημένη αλλά πιο λαμπερή από ποτέ καλυμένη από ένα τούλινο πέπλο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής οι παριστάμενοι συμμετείχαν ψάλλοντας αποσπάσματα του ευαγγελίου που είχαν επιλεγεί από το ζευγάρι. Η κατανυκτική ατμόσφαιρα που ήταν αισθητή ακόμη και μέσα από την κάμερα αποτυπώθηκε με τον πιο εύγλωττο τρόπο στο πρόσωπο του Έλτον Τζον (Elton John), προσωπικού φίλου της πριγκίπισσας Νταϊάνα (princess Diana) ο οποίος παρευρέθηκε συνοδευόμενος από τον σύζυγο του.

Μετά την έξοδο του από την εκκλησία, το ζεύγος των νεονύμφων επιβιβάστηκε στην ανοιχτή ιππήλατη άμαξα και κατευθύνθηκε στο παλάτι του Μπάκινχαμ, όπου αφού φιλήθηκε δίπαξ (!) προσπερνώντας το πρώτοκολλο, χαιρέτησε το πλήθος και στη συνέχεια αποσύρθηκε για να γιορτάσει το γεγονός στην επίσημη δεξίωση που οργάνωσε η βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elizabeth) μαζί με σχεδόν 600 καλεσμένους.

Όμως, για να αποκτήσεις κι εσύ προσωπική άποψη επί του θέματος, ή για να γευτείς ξανά τις καλύτερες στιγμές του πριγκιπικού γάμου απλώς πάτα το play κι άσε τη λάμψη να σε παρασύρει.

Σε κάθε περίπτωση, το forum μας θα μείνει ανοιχτό για να υποδεχτεί τις προσωπικές σου εντυπώσεις. Απλώς συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και το μήνυμα σου εδώ: