Διάσημες «θανατηφόρα σέξι» πόζες

05.11.2010
Σεξουαλικά φορτισμένες φωτογραφίες φιλτράρουν την ηδονική ατμόσφαιρα των ταινιών του Φίγκις μέσα από τον φακό της φωτογραφικής του κάμερας. Ο σκηνοθέτης Μάικ Φίγκις μας δείχνει μια άλλη πλευρά των συναναστροφών του με τους σταρ, στην έκθεση φωτογραφίας «Best of British»!

Παθιασμένος με το σινεμά αλλά και τη φωτογραφία είναι ο σκηνοθέτης Μάικ Φίγκις, που μας δείχνει τώρα μια άλλη πλευρά των συναναστροφών του με τους σταρ στην έκθεση «Best of British», στην γκαλερί Λιτλ Μπλακ του Λονδίνου.

Αισθησιακές πόζες διάσημων γυναικών κοσμούν τα πορτρέτα του Φίγκις που κατάφερε να φωτογραφήσει την Ελίζαμπεθ Σου, την οποία αποκαλεί «θανατηφόρα σέξι», στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Αφήνοντας το Λας Βέγκας», τη Νάνσι Τράβις στις «Εσωτερικές υποθέσεις», την Ναστάζια Κίνσκι στο «Εραστές για μια νύχτα», όπως και την Κέιτ Μος να κατεβαίνει μια σκάλα φορώντας ζαρτιέρες, την καλή του φίλη Ούμα Θέρμαν γυμνή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη κ.ά.

Σεξουαλικά φορτισμένες φωτογραφίες φιλτράρουν την ηδονική ατμόσφαιρα των ταινιών του Φίγκις μέσα από τον φακό της φωτογραφικής του κάμερας και εξηγούν πως, «αν τραβήξεις μια καλή φωτογραφία, μπορείς να αποκαλύψεις κάτι από τον κόσμο των ηθοποιών, που μια ταινία δεν μπορεί», όπως λέει ο ίδιος.