Άγγελέ μου, τύραννέ μου...

12.11.2010
«Παραδεισένια κορμιά», «Κάντρι κορίτσια» και «Άγρια αξεσουάρ»! Τα καλύτερα τοπ μόντελ ανέβηκαν για άλλη μια φορά στην πασαρέλα ενός μοναδικού σόου της Victoria's Secret, που διοργανώθηκε την Τετάρτη στο Λέξινγκτον Άρμονι στη Νέα Υόρκη, για λογαριασμό της γνωστής εταιρείας εσωρούχων.

Οι «Άγγελοι» της Victoria's Secret άνοιξαν για ακόμη μία φορά τα φτερά τους! Τα καλύτερα τοπ μόντελ ανέβηκαν για άλλη μια φορά στην πασαρέλα ενός μοναδικού σόου που διοργανώθηκε την Τετάρτη στο Λέξινγκτον Άρμονι στη Νέα Υόρκη για λογαριασμό της γνωστής εταιρείας εσωρούχων.

Πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα, αλλά και μικροσκοπικά, μυστηριώδη και σέξι ήταν τα περισσότερα από τα σετ εσωρούχων που "έγραψαν" πάνω στα καλογυμνασμένα κορμιά των Αντριάνα Λίμα, Καρολίνα Κούρκοβα, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Εριν Χέδερτον, Σελίτα Ιμπανκς, Λίλι Αντριτζ, Τζέσικα Σταμ κ.ά.

Τίτλος της επίδειξης ήταν: «Μια νύχτα χιλιάδων φαντασιώσεων». Εσώρουχα λευκά, ροζ, μπορντό, μαύρα, λαδί, μοβ, τιρκουάζ, γκρι, πορτοκαλί, άνιμαλ πριντ, καρό, ριγέ και σε άλλα χρώματα και σχέδια παρουσιάστηκαν σε ενότητες όπως: «Σκληρή αγάπη», «Το παιχνίδι συνεχίζεται», «Κάντρι κορίτσια», «Παραδεισένια κορμιά», «Αγρια αντικείμενα» κ. ά.

Τα φτερά - σήμα κατατεθέν της επίδειξης - που χαρίζουν μαγεία στη συνολική εμφάνιση των μοντέλων, δεν ήταν μόνο τα κλασικά πουπουλένια και γυαλιστερά που είχαμε συνηθίσει από άλλες χρονιές, αλλά είχαν περίτεχνα ζωγραφισμένα σχέδια, ήταν κομμένα σε σχήματα καρδιάς, είχαν τατουάζ, σχηματίζονταν από μπαλόνια, φτερά παγωνιού κ.ά.

Τη δική τους μουσική νότα στη βραδιά έβαλαν με τον καλύτερο τρόπο οι τραγουδιστές Κέιτι Πέρι και Εϊκον. Ανάμεσα στους θεατές ήταν η Πάρις Χίλτον, η τραγουδίστρια Ντέμπορα Χάρι, η Νατάσα Μπέντινγκφιλ και η μπάντα «Μαρούν 5».