Η Κάιλι στο έλεος ημίγυμνων εραστών

07.06.2010
Αγκαλιά χόρευαν το "Livin' La Vida Loca" πριν μια δεκαετία ο λάτιν θεός Ρίκι Μάρτιν και η σκερτσόζα Αυστραλή τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ. Σήμερα, ξανασυναντιούνται σε φιλανθρωπική βραδιά και ο Ρίκι είναι ένας ευτυχισμένος gay!

Μια δεκαετία πίσω ο λάτιν ποπ σταρ Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) και η σκερτσόζα Αυστραλή τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) συναντήθηκαν στη σκηνή χορεύοντας τρελά τη μεγάλη επιτυχία του Ρίκι, «Livin' La Vida Loca»· επιτυχία που τον ανέβασε στην κορυφή του βάθρου των πιο ακαταμάχητων αρσενικών του πλανήτη!

Σήμερα, ο 38χρονος σόουμαν από το Πουέρτο Ρίκο - μετά την απόκτηση δίδυμων αγοριών με παρένθετη μητέρα και την επίσημη παραδοχή της ομοφυλοφιλίας του - ξανασυναντά την Κάιλι σε φιλανθρωπική βραδιά του Αμερικανικού Ιδρύματος Έρευνας για το AIDS (amfAR, The Foundation for AIDS Research).

Η Κάιλι, οικοδέσποινα της βραδιάς, υποδέχτηκε τους διάσημους καλεσμένους του amfAR με μαύρο δερμάτινο σύνολο! Μεταξύ των stars της βραδιάς η Σίντι Λόπερ, η Ζόι Σαλντάνα, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και φυσικά ο λαμπερός Ρίκι Μάρτιν, ο οποίος παρέλαβε ειδικό βραβείο για τη φιλανθρωπική προσφορά του Ιδρύματός του, «Ricky Martin Foundation».

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η Κάιλι σχολίασε την απόφαση του Ρίκι Μάρτιν να αποκαλύψει ότι είναι γκέι και την εμπειρία της στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ με τίτλο "All the Lovers", όπου αναδύεται μέσα από ένα βουνό από ημίγυμνους νεαρούς άντρες και γυναίκες.

Επιμέλεια: Χ.Τσατσαράγκου