Τατουάζ νούμερο 9 για τη Μέγκαν

07.06.2010
Το νέο της -ένατο στη σειρά- τατουάζ αποκάλυψε η Μέγκαν Φοξ. Η 24χρονη ηθοποιός εθεάθη σε παραλία στο Μάουι της Χαβάης με ένα μπικίνι που δημιούργησε η ίδια, συνδυάζοντας δύο διαφορετικά μαγιό, αλλά και με ένα καινούργιο τατουάζ στη δεξιά πλευρά της πλάτης της.

Το νέο της -ένατο στη σειρά- τατουάζ αποκάλυψε η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox). Η 24χρονη ηθοποιός εθεάθη σε παραλία στο Μάουι της Χαβάης με ένα μπικίνι που δημιούργησε η ίδια, συνδυάζοντας δύο διαφορετικά μαγιό, αλλά και με ένα καινούργιο τατουάζ στη δεξιά πλευρά της πλάτης της.

Η Μέγκαν, που έχει δηλώσει ότι προτιμά να παρατήσει το Χόλιγουντ παρά να σταματήσει να "χτυπάει" τατουάζ, συνοδευόταν από τον φίλο της και ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green).

Από τα πιο χαρακτηριστικά τατουάζ της ηθοποιού είναι: η φράση «We will all laugh at gilded butterflies» (Σαίξπηρ) στον ώμο της, ένα πορτρέτο της Μέριλιν λίγο πιο πάνω από τον καρπό, η φράση "There once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART" στο πλευρό της, ένα φεγγάρι και ένα αστέρι στον αστράγαλο, το όνομα του αρραβωνιαστικού της Μπράιαν χαμηλά στην κοιλιά, ένα tribal σχέδιο στον καρπό κλπ.

Το νέο τατουάζ της είναι η φράση «Those who danced were thought to be insane by those who could not hear the music» της Άντζελα Μονέ (την ακριβή ταυτότητα της οποίας ψάχνουν μανιασμένα να ανακαλύψουν διαδικτυακά οι φανς της Μέγκαν, χωρίς επιτυχία) ...

«Κάθε φορά που κάνω τατουάζ, είναι σαν να "τη λέω" στο Χόλιγουντ. Και μου αρέσει όλη η εμπειρία. Όταν είμαι απογοητευμένη χτυπάω ένα τατουάζ και διαχειρίζομαι τον πόνο. Το τατουάζ με τη φράση που έχω στο πλευρό μου πόνεσε, αλλά μου άρεσε...». Η τωρινή της απογοήτευση δεν μπορεί να είναι άλλη από την αντικατάστασή της στο sequel των Transformers που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι.

Τη θέση της Μέγκαν πήρε η 23χρονη Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι, μοντέλο από τη Βρετανία, που θα παίξει τον νέο έρωτα του Σάια Λα Μπεφ.