Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει για πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει για πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του
Οι σχέσεις του με την οικογένεια και αυτά που χρεώνει στην αδερφή του.

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την δικαστική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του Βάσω.

Ανακοινώσεις από την πλευρά του τραγουδιστή, επίσημη ενημέρωση από τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί αλλά σε γενικές γραμμές κυρίως φήμες και όχι απτά γεγονότα. Σήμερα ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια συνέντευξη φωτιά όσον αφορά την αδερφή του και την οικογένειά του, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή της «Super Κατερίνα».

«Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και μου συνέβη αυτό. Μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω» είπε αρχικά ολοφάνερα πικραμένος και συνέχισε:
«Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι.
Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου και σκεπτόμενος πράγματα, γιατί εγώ έχω θιγεί επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό».

«Μεταβιβάστηκαν μετοχές της εταιρείας στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη» αποκάλυψε η η Κατερίνα Καινούργιου με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει και να λέει:

«Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Είναι πολύ πιο μεγάλο από ό,τι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» τόνισε και συνέχισε: « Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη»

«Θα δούμε αν η οικογένειά μου είναι ευγνώμονες, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος και να πιστεύω στο καλό. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει» είπε για την οικογένειά του και συνέχισε για το πως είναι οι σχέσεις τους σήμερα μετά την έναρξη της δικαστικής διαμάχης με την αδερφή του:

«Οι σχέσεις μας αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις. Αυτό βέβαια αυτόματα, φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι ελληνικές οικογένειες, όπως έχω πει στο παρελθόν, είναι ευχή και κατάρα.
Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας και σκέφτονται ότι μας αγαπάνε αλλά σύμφωνα με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε.

Νιώθω ότι απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά.
Στο υποσυνείδητο υπάρχει το “μη αυτό, μην ακουστεί αυτό” καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα.

Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία… Αλλά πιστεύω θα έρθει ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί θα σε πάνε. Θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδερφές μου. Να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν».

Όσο για το αν υπάρχει επικοινωνία με την αδερφή του, Βάσω, εν μέσω της δικαστικής διαμάχης τους, είπε: «Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει. Μια συγγνώμη δεν φτάνει για να τα αλλάξει όλα - Δεν με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ».

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2024 - 17:52