Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη νέα πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα

21.09.2023
Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη νέα πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα
Δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η κόρη της αναλαμβάνει τα ηνία στο σωματείο που έχει τόσο ταυτιστεί με τον όνομά της.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιουλίου σε ηλικία 80 ετών και αφήνοντας πίσω ένα πλούσιο και ουσιαστικό έργο σε διάφορα φιλανθρωπικά επίπεδα.

{https://www.instagram.com/p/CvIECIBooYp/}

Το κενό που άφησε στην κεφαλή του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» τεράστιο και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου, αυτό γέμισε από την ίδια της την κόρη, Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία ήταν μέλος του επί σειρά ετών.

«Το Δ.Σ. του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ανακοινώνει ότι νέα Πρόεδρος του Σωματείου εξελέγη η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μέλος του Σωματείου επι σειρά ετών. Η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη θα συνεχίσει, μαζί με όλα τα μέλη του Συλλόγου, τον ιερό αγώνα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους, ακολουθώντας το όραμα και τις αξίες της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, πάνω στα οποία θεμελιώθηκε το έργο μας», διαβάζουμε στην ανακοίνωση που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και συγκίνηση αν κρίνουμε από τα σχόλια που ακολούθησαν στα social media.

{https://www.instagram.com/p/CxadzSZIp0P/}

1_59.png

Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη είναι το δεύτερο παιδί της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη και η πρώτη τους κόρη. Παντρεύτηκε τον Γιώργο Γουλανδρή την δεκαετία του 1990 και από τότε ζει μόνιμα του στο Λονδίνο. Μαζί απέκτησαν τη Μαριάννα Γουλανδρή – Λαιμού, η οποία ακολουθώντας τον δρόμο της γιαγιάς της ίδρυσε το ΕΛΠΙΔΑ Youth.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2023 - 12:51