Σέξι άγγελοι με τσουχτερά... σουτιέν [photos]

04.11.2014
Για την πιο διάσημη εταιρεία εσωρούχων πραγματικά δεν υπάρχει ταβάνι! Ο λόγος για την Victoria Secret που δημιούργησε σουτιέν αξίας 1,5 εκατ. ευρώ, που ήδη κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες! Πρόκειται για το ««Double Fantasy Bra» που διατίθεται σε δύο χρώματα και είναι διακοσμημένο με 16.000 πολύτιμους λίθους, μεταξύ των οποίων διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια, που συνδέονται μεταξύ τους με χρυσό 18 καρατίων! Σημειώστε πως χρειάστηκαν περισσότερες από 1380 ώρες για να το κατασκευάσουν! Για την προώθηση των πολύτιμων αυτών κομματιών η εταιρεία διάλεξε δύο από τους πιο πολύτιμους αγγέλους της, την Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και την Αλεξάνδρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio). Οι δύο πανέμορφες μοντέλες λάμπουν πραγματικά μέσα στα εσώρουχα τους και ίσως είναι μία από τις λίγες φορές που το βλέμμα μας αποσπά το ρούχο αντί του περιεχομένου.

Για την πιο διάσημη εταιρεία εσωρούχων πραγματικά δεν υπάρχει ταβάνι! Ο λόγος για την Victoria Secret που δημιούργησε σουτιέν αξίας 1,5 εκατ. ευρώ, που ήδη κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες! Πρόκειται για το ««Double Fantasy Bra» που διατίθεται σε δύο χρώματα και είναι διακοσμημένο με 16.000 πολύτιμους λίθους, μεταξύ των οποίων διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια, που συνδέονται μεταξύ τους με χρυσό 18 καρατίων! Σημειώστε πως χρειάστηκαν περισσότερες από 1380 ώρες για να το κατασκευάσουν!

Για την προώθηση των πολύτιμων αυτών κομματιών η εταιρεία διάλεξε δύο από τους πιο πολύτιμους αγγέλους της, την Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) και την Αλεξάνδρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio). Οι δύο πανέμορφες μοντέλες λάμπουν πραγματικά μέσα στα εσώρουχα τους και ίσως είναι μία από τις λίγες φορές που το βλέμμα μας αποσπά το ρούχο αντί του περιεχομένου.