Τα πράγματα αγριεύουν όταν μία πόρνη... σκηνοθετεί

18.09.2014
Εκεί στο περιοδικό Penthouse τα πράγματα έχουν αγριέψει επικίνδυνα. Γιατί εκτός από τις τελείως προκλητικά γυμνές φωτογραφίες που παραπέμπουν ευθέως σε φθηνές τσοντοταινίες, έχουν και πολύ περίεργες ιδέες. Έτσι στο τεύχος του Οκτωβρίου που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και με αφορμή την γιορτή για τα 50 χρόνια του περιοδικού το 2015, οι υπεύθυνοι ύλης του περιοδικού κάλεσαν την κωμικό Λουένελ Κάμπελ (Luenell Campbell), την ηθοποιό που έπαιζε την πόρνη στην ταινία Borat προκειμένου να σκηνοθετήσει μία άκρως προκλητική φωτογράφηση. Στόχος τους; Να δουν την γυναικεία άποψη αναφορικά με το τι είναι αυτό που κάνει όμορφη και καυτή μία γυναίκα. Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα….

Εκεί στο περιοδικό Penthouse τα πράγματα έχουν αγριέψει επικίνδυνα. Γιατί εκτός από τις τελείως προκλητικά γυμνές φωτογραφίες που παραπέμπουν ευθέως σε φθηνές τσοντοταινίες, έχουν και πολύ περίεργες ιδέες.

Έτσι στο τεύχος του Οκτωβρίου που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και με αφορμή την γιορτή για τα 50 χρόνια του περιοδικού το 2015, οι υπεύθυνοι ύλης του περιοδικού κάλεσαν την κωμικό Λουένελ Κάμπελ (Luenell Campbell), την ηθοποιό που έπαιζε την πόρνη στην ταινία Borat προκειμένου να σκηνοθετήσει μία άκρως προκλητική φωτογράφηση. Στόχος τους; Να δουν την γυναικεία άποψη αναφορικά με το τι είναι αυτό που κάνει όμορφη και καυτή μία γυναίκα.

Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα….