Γυμνή σαν παλιό καλό... κρασί

01.09.2014
Υπήρχε μια εποχή που τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά και όχι τόσο περίπλοκα. Ανατρέχοντας στη μακρινή δεκαετία του '70 και παρατηρώντας τις φωτογραφήσεις για το Playboy της εποχής δεν μπορούμε παρά να το παραδεχτούμε. Με αφορμή το επετειακό τεύχος που είναι αφιερωμένο στις playmate των 70ς παρουσιάζουμε την Μαρθα Σμιθ (Martha Smith) μια απλή και τίμια playmate της εποχής, έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι μικρότεροι. Δεν ξέρουμε αν οι κοπέλες τότε ήταν πιο όμορφες ή πιο σέξι από τις σημερινές, αλλά σίγουρα ήταν λιγότερο επιτηδευμένες. Όλα ήταν πιο απλά, δεν υπήρχαν ψεύτικα μαλλιά, τόνοι σιλικόνης στα στήθη, ή τρομπαριστά οπίσθια, ούτε χείλη σε στυλ ροφού. Οι γυναίκες τότε έμοιαζαν πιο πολύ με κανονικά ανθρώπινα όντα με τις όποιες ατέλειες τους και όχι εξωγήινες καλλονές προσεγμένες στην παραμικρή λεπτομέρεια σαν μοντέλο εργοστασιακής παραγωγής.

Υπήρχε μια εποχή που τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά και όχι τόσο περίπλοκα. Ανατρέχοντας στη μακρινή δεκαετία του '70 και παρατηρώντας τις φωτογραφήσεις για το Playboy της εποχής δεν μπορούμε παρά να το παραδεχτούμε. Με αφορμή το επετειακό τεύχος που είναι αφιερωμένο στις playmate των 70ς παρουσιάζουμε την Μαρθα Σμιθ (Martha Smith) μια απλή και τίμια playmate της εποχής, έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι μικρότεροι.

Δεν ξέρουμε αν οι κοπέλες τότε ήταν πιο όμορφες ή πιο σέξι από τις σημερινές, αλλά σίγουρα ήταν λιγότερο επιτηδευμένες. Όλα ήταν πιο απλά, δεν υπήρχαν ψεύτικα μαλλιά, τόνοι σιλικόνης στα στήθη, ή τρομπαριστά οπίσθια, ούτε χείλη σε στυλ ροφού. Οι γυναίκες τότε έμοιαζαν πιο πολύ με κανονικά ανθρώπινα όντα με τις όποιες ατέλειες τους και όχι εξωγήινες καλλονές προσεγμένες στην παραμικρή λεπτομέρεια σαν μοντέλο εργοστασιακής παραγωγής.