Το τυχερό εξώφυλλο της Πάμελα Άντερσον

16.12.2010
Στα 43 της χρόνια η χυμώδης ηθοποιός γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό "Playboy" για 13η φορά και εντυπωσιάζει ακόμη.


Στα 43 της χρόνια η χυμώδης ηθοποιός γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό "Playboy" για 13η φορά και εντυπωσιάζει ακόμη.

Η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) βγαίνει ξανά από τα ρούχα της, αποκαλύπτοντας όμως αυτή τη φορά μία ακόμη πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου της: την ποίηση.

Η πιο διάσημη ναυαγοσώστρια όλων των εποχών εμπνέεται από τη Νέα Σεξουαλική Επανάσταση, όπως λέει, καθώς και την ανάγκη του να κάνει καλές πράξεις (!) και συνοδεύει το 8σέλιδο αφιέρωμα που της κάνει το περιοδικό με ένα ποίημα.

"Το καλύτερό μας δεν είναι αρκετό. Τα μάτια μας πρέπει να κοιτάζουν πολύ μακριά", γράφει η Άντερσον, η οποία σημειωτέον έκανε το πρώτο εξώφυλλο για το "Playboy" το 1989.

"Ας δείξουμε το καλό μέσα μας. Το λαμπερό... Το υπέροχο... Υπάρχει σε αφθονία, απλά δεν το χρησιμοποιούμε όπως θέλαμε", ολοκληρώνει η Πάμελα, με λόγια που όμως στη δική της γλώσσα είχαν διατυπωθεί με σαφή ποιητική διάθεση.

Στη συνέχεια, η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έχει κινηθεί ενεργά υπέρ των σκοπών φιλοζωικών οργανώσεων τονίζει ότι όλα τα άσχημα αυτού του κόσμου πηγάζουν από τους πολιτικούς, τους οποίους στη συνέχεια εκλιπαρεί να προσπαθήσουν να στραφούν επίσης προς το καλό (!).

Κατά τα άλλα, αυτή την εποχή η Πάμελα Άντερσον συμμετέχει σε παιχνίδι ριάλιτι στην Ινδία.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα