Πόσα παιδιά περιμένει η Μαράια Κάρεϊ;

16.12.2010
Τελικά το σίριαλ με την εγκυμοσύνη της 40χρονης τραγουδίστριας έχει κι άλλα επεισόδια που, όπως φαίνεται αφορούν στον... αριθμό των μωρών της.


Τελικά το σίριαλ με την εγκυμοσύνη της 40χρονης τραγουδίστριας έχει κι άλλα επεισόδια που, όπως φαίνεται αφορούν στον... αριθμό των μωρών της.

Τη "φωτιά" άναψε η ίδια η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μέρες σε ραδιοφωνικό σταθμό. Σε ερώτηση σχετικά με το μωράκι της και τις γιορτές, η μέλλουσα μανούλα απάντησε αυθόρμητα χρησιμοποιώντας πληθυντικό αριθμό.

"Απλά ελπίζω να μην μεγαλώσουν και να μισούν τα Χριστούγεννα", είπε συγκεκριμένα.
Όταν όμως της ζήτησαν να διευκρινίσει τι εννοούσε, η Κάρεϊ έκανε την "πάπια" -κατά την προσφιλή της τακτική.

Στη συνέχεια όμως, ανέλαβε ο σύζυγός της και ευτυχής μέλλον μπαμπάς να ξεκαθαρίσει -όχι και τελείως δηλαδή, μη φανταστείτε!- τα πράγματα.

"Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα αυτό, καθώς σίγουρα δεν θέλεις να πεις και πάρα πολλά πριν από την ώρα τους", είπε ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) στο " E!".

"Όταν η γυναίκα μου μίλησε κάποια στιγμή στον πληθυντικό αναφερόμενη στο... στομάχι της, έ, δεν έκανε λάθος", συνέχισε, αρνούμενος όμως να "δώσει" τίποτα παραπάνω!

Ερμηνεύοντας λοιπόν τα μασημένα λόγια του διάσημου ζευγαριού, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά θα είναι σίγουρα περισσότερα από ένα, αλλά αν είναι δίδυμα ή τρίδυμα, αναμένεται να διευκρινιστεί στο μέλλον.

Προς το παρόν, η Μαράια Κάρεϊ συνεχίζει να τραγουδάει, αν και επιλεκτικά, αφού νιώθει εξαντλημένη και έχει συνέχεια ναυτία, όπως έχει ομολογήσει.

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στη γιορτή της οικογένειας Ομπάμα για τα Χριστούγεννα όπου "στρουμπουλή" και ντυμένη στα κόκκινα τραγούδησε και εντυπωσίασε. Μία μικρή γεύση από αυτή τη γιορτή μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα