Διαζύγιο και για τη Σκάρλετ Γιόχανσον

16.12.2010
Ακόμη καλά καλά δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν παντρεμένοι και χώρισαν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η 26χρονη ηθοποιός που... ξεκίνησε τις διαδικασίες.


Ακόμη καλά καλά δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν παντρεμένοι και χώρισαν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η 26χρονη ηθοποιός που... ξεκίνησε τις διαδικασίες.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) και ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) εξέδωσαν μια κοινή ανακοίνωση στην οποία διαβάζουμε τα εξής: "Ύστερα από μακρά και προσεκτική σκέψη και από τις δύο πλευρές, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τον γάμο μας. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας με αγάπη και την αφήνουμε με τον ίδιο τρόπο".

Ο 34χρονος ηθοποιός που φέτος ψηφίστηκε "ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς" και η 26χρονη συνάδελφός του που κέρδισε τον τίτλο "το μωρό της χρονιάς" για το 2010, αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2008 και παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή στο Βανκούβερ του Καναδά τον Σεπτέμβριο εκείνου του χρόνου.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Us weekly" οι επαγγελματικές ανάγκες του ζευγαριού τους κρατούσαν μακριά πολύ καιρό, γεγονός που δεν άντεξε η Σκάρλετ και αποφάσισε να δώσει τέλος.

"Είναι ιδιαίτερα πολιτισμένοι με το όλο γεγονός. Το μεγάλο πρόβλημα με τη σχέση τους είναι η απόσταση πράγμα που εκείνη δεν μπορεί να το ελέγξει", μεταφέρουν οι πηγές.

Πριν από τη σχέση του με τη Γιόχανσον, ο Ρέινολντς, τον οποίο θα δούμε σύντομα στην κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ "Πράσινος Φανός", ήταν αρραβωνιασμένος με την τραγουδίστρια Αλάνις Μορισέτ (Alanis Morissette).

Από την πλευρά της, η Σκάρλετ είχε συνδεθεί κατά καιρούς με διάφορους συναδέλφους της όπως ο Μπενίσιο ντελ Τόρο (Benicio del Toro), ο Τζάρεντ Λέτο (Jared Leto) και ο Τζος Χάρτνετ (Josh Hartnett).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα