Ο Χιου Τζάκμαν έφαγε τα μούτρα του για την Όπρα

14.12.2010
Είπε να κάνει θεαματική είσοδο στην εκπομπή της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας προς τιμή της πατρίδας του ο 42χρονος Αυστραλός ηθοποιός και το πλήρωσε με ένα μαυρισμένο μάτι!


Είπε να κάνει θεαματική είσοδο στην εκπομπή της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας προς τιμή της πατρίδας του ο 42χρονος Αυστραλός ηθοποιός και το πλήρωσε με ένα μαυρισμένο μάτι!

Στο πλαίσιο της τελευταίας εορταστικής σεζόν της εκπομπής της, η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) ταξίδεψε μέχρι την Αυστραλία όπου φιλοξένησε μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της χώρας "εντός έδρας" και μάλιστα στο διάσημο κτίριο της Όπερας στο Σίνδεϊ.

Στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης εκπομπής, λοιπόν, ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) επρόκειτο να κάνει ένα ακροβατικό κατά το οποίο θα πηδούσε από σκεπή διπλανού κτιρίου για να προσγειωθεί με αυτό τον τρόπο στη σκηνή, δίπλα στην οικοδέσποινά του.

Έλα όμως που ατυχήματα συμβαίνουν και στις πιο... καλές οικογένειες! Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, κάτι πήγε στραβά στην προσγείωσή του και ο δημοφιλής ηθοποιός κατέληξε να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τους νοσοκόμους που βρισκόταν στον χώρο.

Βλέποντας το αίμα να αναβλύζει από το ματάκι του, η Όπρα ζήτησε αμέσως διάλειμμα και λίγο πάγο για να το περιποιηθεί η ίδια. Όπερ και εγένετο φυσικά.

"Ήταν τόση η υπερένταση που πάτησα φρένο πολύ νωρίτερα από όσο έπρεπε", εξήγησε αργότερα ο Χιου, δηλώνοντας όμως ότι δεν ήταν το χειρότερο χτύπημα που έχει δεχτεί στην καριέρα του.

Λίγο αργότερα η εκπομπή συνεχίστηκε και στη σκηνή ανέβηκαν μαζί με την Όπρα και τον τραυματία Τζάκμαν, και άλλοι αυστραλοί αστέρες όπως η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) και ο άντρας της Κιθ Έρμπαν (Keith Urban), η Ολίβια Νιούτον Τζον (Olivia Newton John) και ο Ράσελ Κρόου (Russell Crowe), οι οποίοι και τραγούδησαν όλοι μαζί για την... πατρίδα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Όπρα στην -πιο παλιά- Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters) "έσπασε" μιλώντας με πολύ αγάπη για την κολητή της φίλη Γκέιλ Κινγκ (Gayle King) ομολογώντας πως "δεν είναι λεσβία".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα