Νέο, επίσημο αμόρε για την Κριστίνα Αγκιλέρα

07.12.2010
Δεν έχει βγει ακόμη το διαζύγιό της και η 29χρονη τραγουδίστρια κυκλοφορεί με καινούριο αγαπημένο! Και μάλιστα το παραδέχεται και η ίδια.


Δεν έχει βγει ακόμη το διαζύγιό της και η 29χρονη τραγουδίστρια κυκλοφορεί με καινούριο αγαπημένο! Και μάλιστα το παραδέχεται και η ίδια.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) γνώρισε τον Ματ Ράτλερ (Matt Rutler) στα γυρίσματα της ταινίας "Burlesque" στις αρχές του χρόνου, οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν μαζί μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας από το άντρα της Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman) τον Οκτώβριο. Από τότε όμως, είναι αχώριστοι.

Ο Ματ εργαζόταν ως τεχνικός στα γυρίσματα της ταινίας, είναι όμως και κιθαρίστας γεγονός που πιθανότατα να ήταν και η αφορμή για τη γνωριμία του με την Αγκιλέρα.

Η ίδια η Κριστίνα μίλησε ανοιχτά για τη σχέση αυτή στο περιοδικό "People": "Ο Μάθιου είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Γίναμε πολύ φίλοι κατά τη διάρκεια της ταινίας. Είναι από τους ανθρώπους που θα μπορούσες να μιλάς ώρες στο τηλέφωνο και να μην το καταλαβαίνεις. Αφού κατέθεσα αίτηση διαζυγίου αρχίσαμε να βγαίνουμε, αλλά δεν βιάζομαι για κάτι. Mόλις βγήκα από έναν γάμο πέντε χρόνων", ομολόγησε η Αγκιλέρα ενώ εξήγησε ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να είναι χαρούμενη.

Βέβαια, στη συνέχεια της συνέντευξης και ενώ επέμενε ότι το πηγαίνουν... αργά, η τραγουδίστρια που πρόσφατα απέκτησε και το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της δόξας πρόσθεσε: "Υπάρχει σίγουρα αγάπη εδώ. Ναι. Περνάω καλά, βγαίνω ραντεβού και αυτό είναι κάτι που δεν είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό".

Η Αγκιλέρα μίλησε επίσης για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στον γάμο της, που όπως παραδέχτηκε ξεκίνησαν έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, Μαξ (Max) και γιγαντώθηκαν όσο εκείνη συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας "Burlesque", τα οποία, όπως ομολογεί η ίδια την άλλαξαν τελείως ως άνθρωπο... την έκαναν να ωριμάσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ταινία "Burlesque" στην οποία η Αγκιλέρα εμφανίζεται δίπλα στη Σερ (Cher).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα