Του παλουκιού τα πάθη για την Κριστίνα Άπλγκεϊτ

07.12.2010
Κάτι η εγκυμοσύνη, κάτι η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, το σίγουρο είναι ότι η 39χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή στο τέλος της δεκαετίας του '80 μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική επιτυχία "Παντρεμένοι με παιδιά" έχει σήμερα περισσότερο χιούμορ, διάθεση και κουράγιο από ποτέ.

Κάτι η εγκυμοσύνη, κάτι η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, το σίγουρο είναι ότι η 39χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή στο τέλος της δεκαετίας του '80 μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική επιτυχία "Παντρεμένοι με παιδιά" έχει σήμερα περισσότερο χιούμορ, διάθεση και κουράγιο από ποτέ.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Christina Applegate) πρωταγωνιστεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον και άκρως διασκεδαστικό βίντεο, στο οποίο "διδάσκει" στις απανταχού έγκυες πώς να είναι σέξι και προκλητικές ακόμη και αυτούς τους δύσκολους μήνες. Παρακολουθήστε το πόνημά της στο βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Το σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσετε!

Το σπαρταριστικό κλιπάκι γυρίστηκε για λογαριασμό του αμερικανικού δικτύου FunnyorDie, το οποίο συνηθίζει να υπογράφει τέτοιου είδους παρωδίες.

Κατά τα άλλα, η Άπλγκεϊτ δείχνει επίσης το κορμί της, το οποίο παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της βρίσκεται σε άριστη κατάσταση -όπως επίσης και η διάθεσή της.

"Πολλές έγκυες γυναίκες βιώνουν αυτά τα πράγματα που λέγονται ορμόνες γιατί γίνονται τουλάχιστον χοντρομπαλούδες", ξεκινάει να λέει η Κριστίνα ενώ στροβιλίζεται γύρω από τον πάσαλο, ο οποίος χρησιμοποιείται σε ειδικά κλαμπ για αισθησιακούς χορούς.

"Δεν νιώθετε πια σέξι. Γι' αυτό και πρέπει να κάνετε κάτι που εγώ αποκαλώ σαγηνουριά (σε ελεύθερη μετάφραση) δηλαδή σαγηνευτική και σίγουρη σε μία λέξη", εξήγησε με αυτοπεποίθηση και χιούμορ η γνωστή ηθοποιός παίζοντας τον ρόλο μιας γυναίκας πέντε μηνών εγκύου με το όνομα Ρόξι Φεντάρο (Roxy Fedaro).

"Μόνο και μόνο επειδή πήρες 10 κιλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι το ίδιο? καυτή. Άσε που μόλις οι άντρες βλέπουν μια έγκυο γυναίκα να χορεύει γύρω από ένα πάσαλο, θέλουν αμέσως να τη... βάλουν κάτω..." συνεχίζει η Άπλγκεϊτ για να απαντήσει αμέσως μετά σε όσους υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο ότι δεν είναι το μόνο. "Πολλά πράγματα είναι επικίνδυνα. Να οδηγείς αυτοκίνητο, να περπατάς στον δρόμο, να κάνεις πατίνι, να τρως καραμέλες, να ξενυχτάς... όμως ο ίδιος ο κίνδυνος είναι σέξι", τόνισε.

"Δεν μπορώ να δω τα απόκρυφα σημεία μου πια, αλλά σίγουρα μπορώ να σας δείξω πως τα κουνάω", ολοκλήρωσε η Κριστίνα κουνώντας τη λεκάνη της ρυθμικά πάνω κάτω σε ένα DVD που όπως χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζει στο εξώφυλλό του... "δεν περιλαμβάνει τον πάσαλο".

Τον Αύγουστο του 2008 η Απλγκέιτ κέρδισε μια σπουδαία μάχη με τον καρκίνο του μαστού αφού είχε προηγουμένως υποστεί διπλή μαστεκτομή.

Την ίδια χρονιά γνώρισε και τον αρραβωνιαστικό της, μουσικό και ιδρυτικό στελέχος του εναλλακτικού ροκ γκρουπ "Porno for Pyros", Μάρτιν ΛεΝόμπλ (Martyn LeNoble), με τον οποίο ετοιμάζονται να παντρευτούν. Θα είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δύο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα