Η Κιμ Καρντάσιαν εγκαινιάζει... τουαλέτες

24.11.2010
Όποιος είπε ότι είναι εύκολο να είσαι διάσημος ας το ξανασκεφτεί καλύτερα αφού δει τι τραβάει η δόλια η 30χρονη ριάλιτι σταρ για τα... φλάς -ή για τα χρήματα, εδώ που τα λέμε!


Όποιος είπε ότι είναι εύκολο να είσαι διάσημος ας το ξανασκεφτεί καλύτερα αφού δει τι τραβάει η δόλια η 30χρονη ριάλιτι σταρ για τα... φλάς -ή για τα χρήματα εδώ που τα λέμε!

Είναι μια "βρώμικη" -με όλη τη σημασία της λέξης- δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει, θα απαντούσε πιθανότατα η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) σε όσους αμφισβητούσαν τους λόγους για τους οποίου δέχτηκε να εγκαινιάσει δημόσια αποχωρητήρια στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης.

Παρόλο που δεν επρόκειτο για μία από τις λαμπερές εκδηλώσεις στις οποίες έχει συνηθίσει να πηγαίνει, η Κιμ εμφανίστηκε κομψότατη μέσα στο γκρι τουιντ φόρεμα-γάντι (!) και τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες της και έκοψε με χαμόγελο την κορδέλα στις νέες εγκαταστάσεις που τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία του Μεγάλου Μήλου από την εταιρεία χαρτιού υγείας Charmin.

Είναι η πέμπτη χρονιά που η συγκεκριμένη εταιρεία προχωρεί σε παρόμοια κίνηση και σκοπό έχει -εκτός βέβαια από την προώθηση της φίρμας της- να εξυπηρετήσει τον τεράστιο αριθμό που κατακλύζουν τη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων.

Κατά τα άλλα, η Κιμ εθεάθη πρόσφατα με νέο αμόρε και μάλιστα διάσημο. Την περασμένη εβδομάδα η μελαχρινή καλλονή πήγε στο γήπεδο να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ των Λέικερς συνοδευομένη με τον, φερόμενο ως εδώ και λίγες εβδομάδες σύντροφό της, Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry). Ναι, τον πρώην της Χάλι Μπέρι (Halle Berry).

Μαζί με το ζευγάρι, που δεν φαίνεται ότι παρακολούθησαν και πολύ από τον αγώνα αφού δεν είχαν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο, ήταν φυσικά και η πανταχού παρούσα μαμά της Κιμ, Κρις Τζένερ (Kris Jenner), η οποία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι "ήρθε η ώρα για αυτή την κορούλα της να νοικοκυρευτεί". Λες να της... γυάλισε ο Γκαμπριέλ; Δεν έχει και άδικο...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα