Η Μπιγιονσέ καταριέται τη ζωή της

24.11.2010
"Γιατί μου έδωσε ο Θεός αυτή τη ζωή;", αναρωτιέται συναισθηματικά φορτισμένη η 29χρονη σταρ καθώς ξεσπά σε δάκρυα κατά τη διάρκεια ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που πρόκειται να προβληθεί σύντομα.


"Γιατί μου έδωσε ο Θεός αυτή τη ζωή;", αναρωτιέται συναισθηματικά φορτισμένη η 29χρονη σταρ καθώς ξεσπά σε δάκρυα κατά τη διάρκεια ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που πρόκειται να προβληθεί σύντομα.

Μπορεί να φαίνεται ότι ζει μια καθόλα ρόδινη και ευτυχισμένη ζωή, όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles) μερικές φορές νιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την επιτυχία της.

Χωρίς καθόλου μέικ απ στο πρόσωπο η διάσημη τραγουδίστρια, το όνομα της οποίας φιγουράρει στην 9η θέση με τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, μιλά ειλικρινά για το πόσο μόνη νιώθει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της σε όλο τον κόσμο για τις συναυλίες της.

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ με τίτλο "I Am World Tour" το οποίο την ακολουθεί κατά πόδας στην παγκόσμια συναυλία της και θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη η Μπιγιονσέ θυμάται στιγμές από τη ζωή της.

"Θυμάμαι κάποια στιγμή που ήμουν σε μια τεράστια σουίτα στην Κίνα. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα χιλιάδες ανθρώπους. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το ζούσα αυτό. Ένιωσα λίγη μοναξιά, όμως και θέλησα να μιλήσω σε κάποιον. Έτσι, άνοιξα τον υπολογιστή και... μίλησα" ομολόγησε με συγκίνηση.

Στη συνέχεια, έβαλε στο μικροσκόπιο όλη της την καριέρα. "Μερικές φορές με συνεπαίρνει. Γιατί μου έδωσε ο Θεός το ταλέντο μου, το χάρισμά μου, την οικογένειά μου; Βέβαια, υποτίθεται ότι δεν αμφισβητείς τον Θεό. Μόνο Εκείνος γνωρίζει. Και δεν θέλω να θεωρώ τίποτα δεδομένο", συνέχισε η τραγουδίστρια που έχει πουλήσει περισσότερα από 11 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο.

Στο τέλος, η Μπιογιονσέ εξηγεί με ιδιαίτερη σύνεση ότι όσο μεγαλώνει εκτιμά πιο πολύ τα καλά που της έρχονται και φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή που ζει, τονίζοντας την ευτυχία που ένιωσε τη βραδιά που κέρδισε έξι Βραβεία Γκράμι πρόσφατα.

Όσο για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της, τις διαψεύδει, λέγοντας όμως ότι τώρα βρίσκεται πιο κοντά στο... θέμα από ποτέ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε την εντυπωσιακή ερμηνεύτρια στην επιτυχία της "Single Ladies".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα