Η Τζένιφερ Γκρέι νικήτρια του "Dancing with the stars"

24.11.2010
Η 11η σεζόν του επιτυχημένου τηλεοπτικού διαγωνισμού "Dancing with the stars" ολοκληρώθηκε στην Αμερική και έστεψε νικητές την 50χρονη πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του "Dirty Dancing" και τον παρτενέρ της Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough).


Η 11η σεζόν του επιτυχημένου τηλεοπτικού διαγωνισμού "Dancing with the stars" ολοκληρώθηκε στην Αμερική και έστεψε νικητές την 50χρονη πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστρια του Πάτρικ Σουέιζι (Patrick Swayze) στο "Dirty Dancing" και τον παρτενέρ της Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough), ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε σηκώσει την... κούπα ακόμη δύο φορές χορεύοντας με την Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) και την Μπρουκ Μπερκ (Brooke Burke).

Το ζευγάρι εντυπωσίασε κριτές και κοινό και στις δύο εμφανίσεις του κερδίζοντας το απόλυτο άριστα με 3+3 δεκάρια (σύνολο 60 βαθμούς) που τους χάρισαν και το τρόπαιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη δεύτερη χορογραφία των νικητών καθώς και τη βράβευσή τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Τζένιφερ συμμετείχε στον διαγωνισμό με σοβαρά προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης χόρεψε -και κέρδισε- παρά τους τρομερούς πόνους λόγω της κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου που την ταλαιπωρεί.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η 20χρονη κόρη της Σάρα Πάλιν (Sarah Palin), Μπρίστολ (Bristol) τερμάτισε στην τρίτη θέση, ενώ ο 19χρονος ηθοποιός Κάιλ Μάσεϊ (Kyle Massey) στη δεύτερη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα