Έγκυος ξανά στο 1ο της η Μαράια Κάρεϊ

29.10.2010
Όπως επιβεβαίωσε η σταρ στη χτεσινή εκπομπή του NBC "Today", εκείνη και ο σύζυγός της, Νικ Κάνον περιμένουν το πρώτο τους παιδί την ερχόμενη άνοιξη.
Όπως επιβεβαίωσε η σταρ στη χτεσινή εκπομπή του NBC "Today" ("Σήμερα"), εκείνη και ο σύζυγός της, Νικ Κάνον (Nick Cannon) περιμένουν το πρώτο τους παιδί την ερχόμενη άνοιξη.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη αναφορά στην εγκυμοσύνη της, αφού μέχρι πρότινος, η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) αρνείτο να συζητήσει το θέμα.

"Ναι, είμαστε σε ενδιαφέρουσα, είναι αλήθεια", είπε στον παρουσιαστή Μπίλι Μπους (Billy Bush): "Ήταν μια μεγάλη διαδρομή και ήταν δύσκολη, γιατί προσπαθούσα να κρατήσω έστω ένα ίχνος μυστικότητας για την ιδιωτική μου ζωή, κάτι καθόλου απλό".

Η 40χρονη Κάρι και ο 30χρονος σύζυγος της βρίσκονται στο επίκεντρο των κουτσομπολιών σχετικά με την απόκτηση απογόνων, ήδη από την εποχή που πρωτοπαντρεύτηκαν, πριν από δύο χρόνια. Στην αρχή είχαν διασκεδάσει τις φήμες:

"Πιστεύαμε ότι είχε πλάκα, γιατί έλεγαν συνέχεια, 'Α, είναι έγκυος'. Ναι, τέλος πάντων... Έτσι, είχαμε κάνει το τεστ και είχε βγει θετικό", είπε η Κάρεϊ. Ωστόσο, αμέσως μετά η ίδια απέβαλε.

"Ήταν πολύ θλιβερό, αλλά έπρεπε να το χωνέψουμε και να κρατήσουμε μέσα μας", συνεχίζει.

Ο Κάνον θαύμαζε τη σύζυγο του που κατάφερνε να χαμογελάει μπροστά στις κάμερες, αλλά όταν γύριζε σπίτι "έκλαιγε μέχρι να την πάρει ο ύπνος".

Ο Μπους είπε ότι η Κάρι του αποκάλυψε πως το παιδί συνελήφθη με φυσικό τρόπο και ότι το ζευγάρι δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του.

Παράλληλα, εκτός του παιδιού, η τραγουδίστρια έχει στα σκαριά κι ένα καινούργιο άλμπουμ, τη δεύτερη συλλογή της με γιορτινά τραγούδια που έχει τίτλο "Merry Christmass II You".