Celebrity Report

26.10.2010
Η Έλεν Μίρεν, παρά τα 65 της χρόνια, πάντοτε εμφανίζεται βαμμένη και περιποιημένη. Ο νέος της ρόλος, όμως, τη θέλει να φαίνεται ίσως και μεγαλύτερη απ’ ό,τι είναι.

Η Έλεν Μίρεν, παρά τα 65 της χρόνια, πάντοτε εμφανίζεται βαμμένη και περιποιημένη. Ο νέος της ρόλος, όμως, τη θέλει να φαίνεται ίσως και μεγαλύτερη απ’ ό,τι είναι. Ο τίτλος της ταινίας είναι «The Door» και τη σκηνοθετεί ο Ίστβαν Σάμπο. Είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Μάγδα Σάμπο, η οποία δεν έχει συγγενική σχέση με το σκηνοθέτη, το οποίο αναφέρεται στη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ ενός συγγραφέα και της οικονόμου του σπιτιού του. Τα γυρίσματα γίνονται στη Βουδαπέστη και την Κολονία.

Σε νέο ρόλο ο Ντάνιελ Κρεγκ

Στη Σουηδία βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός για λογαριασμό του ριμέικ της ταινίας «The Girl With The Dragon Tattoo». Ο Ντάνιελ Κρεγκ, που πρωταγωνιστεί στη δεύτερη μεταφορά του γνωστού μπεστ σέλερ στον κινηματογράφο, έπιασε ήδη δουλειά στα πλατό. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν παρά την απότομη βροχή που έπιασε στη Στοκχόλμη, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων. Η ταινία με πρωταγωνιστές επίσης τη Ρούνεϊ Μάρα και τον Κρίστοφερ Πλάμερ και σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Φίντσερ αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στα τέλη του 2011.

Γράφει βιβλίο η Δούκισσα του Γιορκ

Τα οικονομικά προβλήματα δεν απασχολούν μόνο τους απλούς θνητούς, αλλά και τους πρίγκιπες. Έτσι, η δούκισσα του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον αποφάσισε να γράψει βιβλίο με θέμα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τώρα, κατά πόσο αυτό απασχολεί όλους εμάς, τους απλούς θνητούς, είναι άλλο ζήτημα. Η ίδια πάντως ελπίζει ότι με αυτόν τον τρόπο θα λύσει μέρος των προβλημάτων της, αφού μέσα στο βιβλίο θα αναγράφεται κάθε λεπτομέρεια του πρόσφατου σκανδάλου στο οποίο ενεπλάκη. Τον Ιανουάριο, πάντως, θα δούμε και κάποιες εκπομπές σχετικές με το θέμα στο νέο τηλεοπτικό κανάλι της Όπρα Γουίνφρεϊ, τις οποίες θα παρουσιάζει η ίδια.

Ντουέτο Στινγκ και Έλτον Τζον

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το πρώτο μουσικό άλμπουμ του πρωταγωνιστή του «Glee». Ο Μάθιου Μόρισον ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, αφού πρόκειται να κάνει ντουέτο με δύο θρύλους της μουσικής, τον Στινγκ, ο οποίος γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά του στο Λονδίνο πάνω στη σκηνή, και τον Έλτον Τζον. Στην αποκάλυψη μάλιστα προχώρησε ο ίδιος ο Έλτον Τζον, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνει στο «Glee» ένα επεισόδιο αφιερωμένο σε αυτόν.

To πρόσωπο της L’Oreal

Πάνω σε μια σκάλα και ντυμένος με κοστούμι φωτογραφήθηκε ο Τζέραλντ Μπάτλερ. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, που πριν από μερικούς μήνες υπέγραψε συμφωνία για να γίνει το πρόσωπο της L’Oreal, γύριζε ένα διαφημιστικό για την εταιρεία καλλυντικών στο Μπρούκλιν. Πρόσφατα ο Μπάτλερ επέστρεψε από τη Νότιο Αφρική όπου βρισκόταν το τελευταίο διάστημα για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας «The Machine Gun Preacher», που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία, και πλέον έχει αφοσιωθεί στις λοιπές επαγγελματικές του υποχρεώσεις.