Δημοφιλής τραγουδιστής της έκανε ανήθικη πρόταση

06.02.2008
Τα πήρε στο κρανίο η Βέρα Λάμπρου, όταν οικογενειάρχης δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης τόλμησε να της κάνει ανήθικη πρόταση. «Αν κάνουμε σεξ

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ


Τα πήρε στο κρανίο η Βέρα Λάμπρου, όταν οικογενειάρχης δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης τόλμησε να της κάνει ανήθικη πρόταση. «Αν κάνουμε σεξ, θα σου γράψω τα καλύτερα σουξέ», της είπε, αλλά εκείνη δεν «μάσησε». Τον στόλισε με δύο-τρία επίθετα και έφυγε λέγοντάς του «ντροπή σου!».

Η Βέρα Λάμπρου, μετά τα πολυσυζητημένα «Το νινί σέρνει καράβι» και «Γυναίκα Δηλητήριο», ψάχνει τραγούδια για το καινούργιο της cd, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη. Έτσι, όταν της τηλεφώνησε ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης, με τον οποίο γνωρίζονται ως συνάδελφοι, και της ζήτησε να συνεργαστούν δισκογραφικά, ενθουσιάστηκε.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να συναντηθούμε για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες», λέει στο «ΛΟΙΠΟΝ» η Βέρα Λάμπρου. «Με γνωρίζει από το χώρο και μου είπε ότι έχει έτοιμα τραγούδια-σουξέ, κομμένα και ραμμένα για μένα.

Είναι γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, εργάζεται σε αθηναϊκή πίστα και έχει το προφίλ του καλού οικογενειάρχη. Πού να πάει το μυαλό μου ότι ο εν λόγω κύριος θα μου έλεγε: Αν κάνουμε σεξ, θα σου δώσω τραγούδια-έτοιμα σουξέ!. Για μερικά δευτερόλεπτα σάστισα. Ένιωσα αμήχανα γιατί ο κύριος αυτός, που έχει δώσει πολλά τραγούδια του σε τραγουδιστές και τραγουδίστριες, θεωρείται από τους πιο σοβαρούς οικογενειάρχες καλλιτέχνες. Αμέσως όμως συνήλθα, καθώς ένιωσα να μου έρχεται το αίμα στο κεφάλι. Ήταν και ο χώρος τέτοιος, σ' ένα πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί, που δεν μπορούσα να του μιλήσω όπως ήθελα. Όμως δεν του χαρίστηκα. Τον στόλισα με δύο-τρία κοσμητικά επίθετα και πετώντας του ένα ντροπή σου! έφυγα. Δεν με ξαναενόχλησε, γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα του έσουρνα».

Δεν σου έχει ξανασυμβεί τόσα χρόνια στο χώρο να σε παρενοχλήσουν σεξουαλικά;

«Έτσι στην ψύχρα και από τόσο γνωστό άτομο του χώρου, όχι. Μου είχε συμβεί όταν έκανα μόντελινγκ, αλλά τότε δεν ήμουν γνωστή. Φυσικά αρνήθηκα με τον ίδιο τρόπο. Επίσης και στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας θερμός θαυμαστής μου τα έσπασε όλα μέσα στο καμαρίνι μου επειδή αρνήθηκα να βγω μαζί του για φαγητό. Όμως από συνάδελφο και μάλιστα τόσο γνωστό, όχι. Ντρέπομαι για λογαριασμό του και μόνο που σκέφτηκε να μου το προτείνει. Από εκείνη τη στιγμή έσβησα ακόμα και το όνομά του. Και να σκεφτείς ότι έχει τη φήμη του σοβαρού οικογενειάρχη. Ντροπή του!».

Δεν συμβαίνει όμως αυτό στον καλλιτεχνικό χώρο; Αρκετές συναδέλφισσές σου δεν περνούν από τα κρεβάτια κάποιων για να γίνουν γνωστές;

«Φυσικά και συμβαίνει. Όμως αυτές οι κοπέλες δεν έχουν μέλλον. Πόσο θα κρατήσει το κρεβάτι; Οι επαγγελματίες και αυτές που πιστεύουν στην αξία τους δεν διαλέγουν τέτοιους δρόμους. Δουλεύουν σκληρά, με πείσμα και μεράκι και δικαιώνονται. Εγώ προχώρησα και προχωράω με την αξία μου. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτές τις αρρωστημένες υπάρξεις που θεωρούν ότι όλα πουλιούνται για να κάνεις καριέρα. Τέτοιοι άντρες θέλουν φτύσιμο. Και θα το έκανα, αν δεν ήταν μπροστά τόσος κόσμος. Εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους και δεν μασάω πουθενά. Δεν στηρίζομαι σε κανέναν, μόνο στον εαυτό μου. Πιστεύω στις αληθινές συνεργασίες. Είμαι ειλικρινής, και γι αυτό με αγαπάει ο κόσμος».

Σου αρέσει να προκαλείς;

«Για μένα είναι τρόπος ζωής. Είναι έμφυτο. Έτσι έχω μάθει να ζω. Νιώθω πιο ξεχωριστή από άλλες γυναίκες κι αυτό μου αρέσει να το δείχνω κάθε στιγμή. Αυτό όμως συμβαίνει μόνο πάνω στην πίστα και στο χώρο της showbiz. Είμαι άλλη το πρωί κι άλλη το βράδυ. Το πρωί είμαι καλή σύζυγος και μητέρα και το βράδυ επαγγελματίας τραγουδίστρια».