Και επί γης ειρήνη

03.01.2008
Τα Χριστούγεννα είναι μια παγκόσμια γιορτή, η οποία ωστόσο γιορτάζεται με διαφορετικό τρόπο από τους ανθρώπους. Κάποιοι επιλέγουν να περάσουν αυτές τις μέρες οικογενειακά, ενώ κάποιοι άλλοι πραγματοποιούν ένα ταξίδι για να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητά τους.

Από τον ΝΙΚΟ ΖΑΜΠΑΡΑ


Τα Χριστούγεννα είναι μια παγκόσμια γιορτή, η οποία ωστόσο γιορτάζεται με διαφορετικό τρόπο από τους ανθρώπους. Κάποιοι επιλέγουν να περάσουν αυτές τις μέρες οικογενειακά, ενώ κάποιοι άλλοι πραγματοποιούν ένα ταξίδι για να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητά τους. Από αυτόν τον κανόνα, φυσικά, δεν εξαιρούνται ούτε και οι διάσημοι ανά τον κόσμο. Ανάμεσά τους, όμως, υπάρχουν και ορισμένοι που ακολουθούν τις αποφάσεις δικαστηρίων αυτές τις άγιες ημέρες, «πληρώνοντας» το τίμημα των ενεργειών τους!

ΚΙΦΕΡ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ: «Σκού-ρα» είναι τα πράγματα και για τον Κίφερ Σάδερλαντ, που μπορεί να «πληρώσει» μια οδική παρανομία του με φυλάκιση! Και ας είναι και χρονιάρες μέρες Η αστυνομία του Λος Άντζελες δεν φαίνεται να του χαρίζεται και έτσι τα πάντα θα κριθούν από την τελική απόφαση που θα λάβει ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση. Ήδη η πρώτη ποινή που του έχει επιβληθεί είναι 48 ημέρες κράτηση και έτσι δεν αποκλείεται να περάσει τις γιορτές στη φυλακή!

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ - ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ: Τις γιορτές των Χριστουγέννων πρέπει να τις περνάει όλη η οικογένεια μαζί πιστεύουν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, γι αυτό αποφάσισαν να μη φύγουν από το σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί θα περάσουν τις γιορτές, αποφεύγοντας κάθε μετακίνηση και σπαταλώντας τον ελεύθερο χρόνο τους με επιτραπέζια παιχνίδια Βέβαια, εδώ υπάρχει και ένα ερωτηματικό: Θα είναι κοντά στην οικογένεια και ο πατέρας της Τζολί, ο Τζον Βόιτ; Οι δυο τους έχουν αποξενωθεί και δεν το κρύβουν. Παρά το «ασφυκτικό πρέσινγκ», λοιπόν, που δέχθηκε ο Βόιτ, απέφυγε να αποκαλύψει εάν θα πάει στη Νέα Ορλεάνη, για να βρεθεί κοντά στα εγγόνια του, όπως θέλει, αν και άφησε να εννοηθεί ότι μάλλον θα περάσει τις γιορτές μόνος του!

ΠΟΛ ΜΑΚ ΚΑΡΤΝΕΪ: Με την κόρη του Μπεατρίς θα περάσει τα Χριστούγεννα ο σερ Πολ Μακ Κάρτνεϊ. Το θρυλικό «σκαθάρι» έχει προγραμματίσει να αφιερώσει μερικές μέρες στην τετράχρονη κορούλα του, αλλά έχει φροντίσει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στη Χέδερ Μιλς, με την οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο, να μην πλησιάσει! Η Μιλς του πρότεινε να περάσουν όλοι μαζί τις μέρες των γιορτών, όμως ο φόβος μήπως δημιουργήσει κάποια σκηνή κάνει επιφυλακτικό τον Πολ, που θέλει να περάσει ήρεμα αυτές τις μέρες, καθώς συμπληρώνονται και δέκα χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης του Λίντα.

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ: Οικογενειακά και κυρίως στο σπίτι αναμένεται να περάσει τα Χριστούγεννα η Τζένιφερ Λόπεζ. Η μέλλουσα μαμά δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να αποχωριστεί το Λος Άντζελες, ειδικά τώρα που είναι σε ενδιαφέρουσα, παρόλο που οι γιατροί της έχουν δώσει το ΟΚ για κάποιο κοντινό ταξιδάκι. Η ίδια, πάντως, δείχνει ότι δεν θέλει να ρισκάρει και η μοναδική παρασπονδία που επιτρέπει στον εαυτό της είναι οι επισκέψεις στα μαγαζιά της πόλης και ιδίως σε εκείνα που μπορεί να βρει κάτι για το παιδί που πρόκειται να φέρει στον κόσμο.

ΜΠΡΙΤΝΕΪ ΣΠΙΑΡΣ: Από τους επώνυμους με... προβλήματα δεν θα μπορούσε να λείπει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία ευελπιστεί ότι θα περάσει τις μέρες των γιορτών με τα παιδιά της. Τουλάχιστον ότι θα καταφέρει να μοιραστεί μαζί τους μερικές μέρες χαράς. Κάτι όμως που θα συμβεί μόνο εάν ανατραπεί η απόφαση που έχει εκδώσει αμερικανικό δικαστήριο. Και αυτό είναι δύσκολο, καθώς ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλαϊν, ούτε που θέλει τα παιδιά τους να δουν τη μητέρα τους και έτσι εκμεταλλεύεται τα διάφορα παραστρατήματά της για να μπορέσει να την κρατήσει τις μέρες των Χριστουγέννων μακριά τους!

ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ: Το ειδύλλιό της με τον Σταύρο Νιάρχο μπορεί να διαιωνίζεται, η «προβληματική» κληρονόμος όμως δεν κρύβει ότι θέλει κάτι πιο σίγουρο. Έτσι, ζήτησε από τον Αϊ-Βασίλη να της φέρει ένα σύντροφο που να ταιριάζει στο χαρακτήρα της. Η Πάρις, βέβαια, γνωρίζει καλά ότι δεν μπορεί να περιμένει τέτοιο δώρο και έτσι σκέφτεται να περάσει τις γιορτές στην Ευρώπη, ευελπιστώντας ότι εκεί θα βρει αυτό που ψάχνει. Προορισμός της, εάν δεν αλλάξει μυαλά, όπως συνηθίζει, θα είναι το Βερολίνο, όπου και σκοπεύει να γνωρίσει τη νυχτερινή ζωή και τα παραδοσιακά εδέσματα της πόλης.

ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ: δεν προτίθεται να αποκαλύψει το χριστουγεννιάτικο προορισμό του ο Τζόνι Ντεπ. Λογικό φαίνεται, εάν αναλογιστεί κανείς ότι το ζητούμενο για το 44χρονο ηθοποιό δεν είναι άλλο από λίγη ανωνυμία! Ο Ντεπ δεν έκρυψε ότι εκείνο που θέλει είναι να μπορεί να περνάει απαρατήρητος, κάτι που, όπως πρόσθεσε, μάλλον θα του συμβεί όταν γεράσει. Προς το παρόν, λοιπόν, προσπαθεί να κρατήσει κρυφό τον προορισμό όπου θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα, θέλοντας να ζήσει μερικές μέρες ξενοιασιάς. Αν και το πιο πιθανό είναι πως θα χρειαστεί να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Sweeney Τodd».