Μ. Αποστολίδης: "Θα της κάνω αγωγή"!

20.11.2007
Πριν από τέσσερα χρόνια έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ: ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης ριάλιτι, του «Τhe Wall» του ΑΝΤ1, απ όπου και ξεπήδησαν φιγούρες όπως η Ρούλα Βροχοπούλου, το «Γωγουλίνι», ο Κλεάνθης

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Πριν από τέσσερα χρόνια έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ: ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης ριάλιτι, του «Τhe Wall» του ΑΝΤ1, απ όπου και ξεπήδησαν φιγούρες όπως η Ρούλα Βροχοπούλου, το «Γωγουλίνι», ο Κλεάνθης και άλλοι πολλοί Ο λόγος για τον 71χρονο Μιχάλη Αποστολίδη από τη Ρόδο, που λύνει τη σιωπή του αποκλειστικά στο ΛΟΙΠΟΝ και διαμηνύει στη Ρούλα γιατί θα την πάει στα δικαστήρια.

Στο ριάλιτι μας είχε συνηθίσει να φλερτάρει με τις κατά πολύ νεότερες συμπαίκτριές του και να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, όταν οι περιστάσεις το απαιτούσαν. Με αφορμή, λοιπόν, τον πρόσφατο τηλεοπτικό καταιγισμό εμφανίσεων της πρώην συμπαίκτριάς του Ρούλας Βροχοπούλου, ο Μιχάλης Αποστολίδης ρίχνει εναντίον της τα πυρά του και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι τους χωρίζει.

«Τη Ρούλα μπορώ να τη χαρακτηρίσω μόνο ψυχοπαθή. Όλα αυτά που βλέπετε να κάνει τα κάνει εσκεμμένα. Εμένα, όμως, δεν έχει μούτρα να με αντιμετωπίσει. Γιατί ξέρει τι θα βρει Της λέω λοιπόν σήμερα ότι αν δεν λογικευτεί και δεν επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου, θα της κάνω αγωγή»!

Για ποιο λόγο;

«Λίγο καιρό αφού βγήκαμε από το παιχνίδι μου είχε ζητήσει και τις είχα εμπιστευτεί κάποιες φωτογραφίες μου από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Ένα πολύ σημαντικό κειμήλιο για μένα, γιατί δεν είχα αντίγραφα από αυτές. Είναι 50 προσωπικές οικογενειακές φωτογραφίες, που έπειτα από τόσα χρόνια δεν έχει μπει καν στον κόπο να μου πει πού είναι».

Την έχετε πάρει τηλέφωνο να της εξηγήσετε ότι τις χρειάζεστε;

«Επανειλημμένως. Με αποφεύγει και μου λέει ότι δεν ξέρει πού της έχει. Από την πρώτη στιγμή που τις της έδωσα αρνείται να μου τις επιστρέψει. Σήμερα μου ζητάνε τα εγγόνια μου αυτές τις φωτογραφίες για το οικογενειακό άλμπουμ και δεν έχω τι να τους δείξω Πλέον δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Το θέμα θα το φτάσω στα άκρα. Σκέφτομαι να την πάω μέχρι και στα δικαστήρια».

Γιατί πιστεύετε ότι συμπεριφέρεται έτσι η Ρούλα;

«Είναι η ίδια η Ρούλα που είχαμε ζήσει κι εμείς στο The Wall. Την είχε πέσει τόσο σε μένα όσο και στον Κλεάνθη. Δεν είχε βρει ανταπόκριση όμως, γιατί είναι ανέραστη, υστερική και ψυχοπαθής. Σήμερα τη βλέπετε να σέρνεται για έναν νεαρό. Κι εμένα μου αρέσουν οι πολύ νεότερές μου, αλλά είμαι πολύ διακριτικός. Έχω κάνει 5 γάμους, έχω 10 παιδιά, αλλά δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να με σχολιάζει. Η Ρούλα έχει γίνει πια μαϊντανός».

Σήμερα τι κάνετε, με τι ασχολείστε;

«Ασχολούμαι με την κτηνοτροφία. Έχω μια φάρμα με γίδια, κότες και γελάδες. Πριν από λίγο καιρό είχα δηλώσει συμμετοχή στο TV Stars, παρουσιάστε και με είχαν επιλέξει από τους 15.000 στους τελευταίους 50. Στα δοκιμαστικά παρουσίαζα μια εκπομπή μαγειρικής, δεν πήγα όμως στα τελευταία κάστινγκ, γιατί δεν με βόλευαν οι ώρες των γυρισμάτων. Παρ όλα αυτά, θα ήθελα να μπω στο χώρο της τηλεόρασης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ