Το άστρο του λάμπει στην Αμερική

14.11.2007
Αρκετές επικρίσεις δέχθηκε ο Κώστας Σόμμερ όταν εξέφρασε την επιθυμία να ανοίξει τα φτερά του εκτός Ελλάδας και να δοκιμάσει να κάνει καριέρα στην Αμερική.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Αρκετές επικρίσεις δέχθηκε ο Κώστας Σόμμερ όταν εξέφρασε την επιθυμία να ανοίξει τα φτερά του εκτός Ελλάδας και να δοκιμάσει να κάνει καριέρα στην Αμερική. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Κώστας ξέρει να πραγματοποιεί τα όνειρά του με υπομονή και επιμονή και τελικά να κερδίζει.

Να που κάποιοι Έλληνες ηθοποιοί τα καταφέρνουν μια χαρά και στο εξωτερικό... Τρανό παράδειγμα ο Κώστας Σόμμερ, που από τη στιγμή που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στην Αμερική έχει πετύχει να κάνει συμμετοχές σε χολιγουντιανές παραγωγές, να έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής, που πηγαίνει μια χαρά, και τώρα να είναι ένας από τους επικρατέστερους για την παρουσίαση ενός ριάλιτι, που όλα δείχνουν ότι θα σημειώσει παγκόσμια επιτυχία.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι, μάλιστα, δεν προορίζεται για να προβληθεί μόνο στη Νέα Γη, αλλά και στην Ευρώπη και μοιάζει πολύ με το «Survivor». Ο ίδιος ο ηθοποιός είναι φειδωλός στις δηλώσεις του, περιμένει τα αποτελέσματα των οντισιόν στις οποίες συμμετείχε και δεν ανακοινώνει τίποτα ανοιχτά. Τα νέα όμως που έρχονται από το εξωτερικό φαίνεται ότι δικαιώνουν τις προσπάθειές του. Πρόκειται λοιπόν για ένα ριάλιτι δράσης, που σε κάποια σημεία του θυμίζει το «Survivor». Ο Κώστας έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της παραγωγής τόσο με την αθλητική του εμφάνιση όσο και με τον τρόπο που επέλεξε να παρουσιάσει το παιχνίδι στις οντισιόν. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και τον ρωτήσαμε αν αληθεύει ότι είναι στα φαβορί για την παρουσίαση, ο ίδιος όμως απέφυγε να πει κάτι συγκεκριμένο...

Κώστα, μάθαμε ότι είσαι στους επικρατέστερους για να παρουσιάσεις ένα ριάλιτι δράσης στην Αμερική, αληθεύει αυτό;

«Δεν θέλω να μιλάω πριν συμφωνήσω για κάτι. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Έχω κάποια προκατάληψη και δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι προτού γίνει».

Οι φήμες, όμως, σε θέλουν να παίρνεις την παρουσίαση.

«Όλα πάνε καλά. Μόνο αυτό».