Ο «γαύρος» και η σεξοβόμβα!

13.11.2007
Ποια θα είναι η επόμενη σούπερ σταρ που θα φιλήσει ο Αλέξης Γεωργούλης; Μετά τη Νία Βαρντάλος σειρά έχει η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι, που για χάρη της θα φτάσει από τον Πειραιά μέχρι το Μπουένος Άιρες και μάλιστα σε σκηνές άκρως ερωτικές. Κι όλα αυτά για χάρη του Ολυμπιακού!

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ


Ποια θα είναι η επόμενη σούπερ σταρ που θα φιλήσει ο Αλέξης Γεωργούλης; Μετά τη Νία Βαρντάλος σειρά έχει η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι, που για χάρη της θα φτάσει από τον Πειραιά μέχρι το Μπουένος Άιρες και μάλιστα σε σκηνές άκρως ερωτικές. Κι όλα αυτά για χάρη του Ολυμπιακού!

Το βιβλίο του γνωστού συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου «Τη νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι» (σ.σ.: ο Ούγγρος προπονητής του Ολυμπιακού που εκδιώχτηκε από τη δικτατορία), στο οποίο παρουσιάζεται η ιστορία του Πειραιά από το 1967 μέχρι σήμερα και του Ολυμπιακού, γίνεται ταινία. Ο Λευτέρης Καπώνης, δημιουργός δημοφιλών σειρών στην τηλεόραση, επίσης φανατικός «γαύρος» και προσωπικός φίλος του συγγραφέα, έχει ήδη ολοκληρώσει το σενάριο και περιμένει πώς και πώς να αρχίσουν τα γυρίσματα την άνοιξη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο ΛΟΙΠΟΝ, το συζητούσαν εδώ και μια διετία, αλλά μόλις πριν από λίγο καιρό το μεγάλο τους όνειρο για αυτή την ταινία άρχισε να πραγματοποιείται, η οποία θα είναι έτοιμη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το χειμώνα του 2009.

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα είναι ο Στέλιος, ο πρωταγωνιστής της ταινίας που ερωτεύεται στην Τρούμπα του Πειραιά μια εκρηκτική κοπέλα, ρόλος κομμένος και ραμμένος για τη Μόνικα Μπελούτσι. Η πρόταση έχει ήδη γίνει στη διεθνούς φήμης σταρ και εκκρεμεί το οικονομικό μέρος, καθώς η αμοιβή της ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Πάντως, όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και ο Αλέξης Γεωργούλης θα γευτεί και τα φιλιά της Ιταλίδας σταρ, που αποτελεί σύμβολο του σεξ.

«Τα πρόσωπα της ιστορίας που αρχίζει στον Πειραιά το 1967 είναι πέντε φίλοι, με αρχηγό τον Στέλιο, που τους ενώνει ο Ολυμπιακός. Είναι φανταστικοί ήρωες, αλλά μέσα από τις ζωές τους, που θα φτάνουν μέχρι το σήμερα, θα περάσει όλη η ιστορία του Ολυμπιακού. Θα είναι ένας ύμνος στο Θρύλο, με δεκάδες ηθοποιούς και χιλιάδες κομπάρσους σε μια υπερπαραγωγή», μας είπε ο Λευτέρης Καπώνης, ενθουσιασμένος για το μεγαλόπνοο σχέδιό τους.

Όπως μας εξήγησε, ηθοποιοί θα παίξουν γνωστά πρόσωπα του Ολυμπιακού, ενώ κάποιοι αστέρες της ομάδας θα υποδυθούν τους εαυτούς τους.

Είναι τόσο πολλοί οι Ολυμπιακοί που θα έρθουν να τη δουν για να γεμίσουν τις κινηματογραφικές αίθουσες; τον ρώτησα.

«Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί», μου απάντησε ο Λευτέρης Καπώνης. «Δεν κάνουμε όμως μια ταινία για να τη δουν μόνο οι οπαδοί της ομάδας, αλλά όλος ο κόσμος. Θα περνάει όλη η ιστορία μας μέσα από αυτή την ταινία, που θα έχει ρομαντισμό και πάθος. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός ήταν για πολλά χρόνια η παρηγοριά των φτωχόπαιδων, των αδύναμων, που κέρδιζαν μόνο την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός είχε έναν κι-νη-μα-τι-κό χαρακτήρα, όπως λέει και ο Χαριτόπουλος. Ο κόσμος που έχανε όλη τη βδομάδα ένιωθε υπεροχή μέσα από τον Ολυμπιακό. Για αυτή την ταινία θα δουλέψουν άτομα που αγαπάνε την ομάδα και, φυσικά, οι ηθοποιοί θα είναι ορκισμένοι γαύροι. Ο Ολυμπιακός αλλά και ο Δήμος Πειραιά είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας, αλλά τα κεφάλαια της ταινίας είναι από ιδιώτες χορηγούς».

Τώρα, λοιπόν, που ο Αλέξης Γεωργούλης πήρε φόρα με τις διεθνούς φήμης σταρ, μετά τη Νία Βαρντάλος φαίνεται ότι θα συνεχίσει με τη Μόνικα Μπελούτσι. Αναμένεται δε ότι η συνταγή έρωτας, σεξ και Ολυμπιακός θα σπάσει ταμεία. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τέτοια παραγωγή δεν θα έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα!