Κι άλλος μεγαλόψυχος στην πρωινή ζώνη

22.10.2007
Με μια κίνηση ανωτερότητας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι το «καλό παιδί της showbiz». Δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο τον πρώην συνεργάτη του Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Με μια κίνηση ανωτερότητας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι το «καλό παιδί της showbiz». Δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο τον πρώην συνεργάτη του Κωνσταντίνο Αγγελίδη και να του ευχηθεί «καλή επιτυχία», παρά το γεγονός ότι εκείνος είχε αφήσει να φανεί ότι η σχέση τους ήταν στον «πάγο», θεωρώντας ότι ο Γρηγόρης είχε βάλει το χεράκι του για να μη συμμετέχει και φέτος στον «Όμορφο κόσμο το πρωί».

Περασμένα ξεχασμένα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Με μια κίνηση ματ ο πρώτος απέδειξε ότι και στη showbiz υπάρχουν κανόνες καλής συμπεριφοράς, ειδικά όταν πρόκειται για παλιούς συνεργάτες. Παρά το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μόνο στην Τάνια Ιακωβίδου αναφερόταν όλο αυτόν τον καιρό όταν τον ρωτούσαν για τον «Όμορφο κόσμο το πρωί», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν ήταν η καλύτερη, εκείνος απέδειξε πόσο μεγαλόψυχος είναι. Αν και ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε άλλο κανάλι, όπου παρουσιάζει το θεαματικό «Go straight», o Γρηγόρης δεν ξέχασε τον πρώην συνεργάτη του, ιδιαίτερα όταν πληροφορήθηκε ότι κινδύνεψε να πνιγεί στα παγωμένα νερά μιας λίμνης. Γνωρίζοντας το ρίσκο που αναλαμβάνει ένας παρουσιαστής και πως κάθε στιγμή διακινδυνεύει ακόμα και τη ζωή του, ιδιαίτερα σε τέτοιες εκπομπές, δεν δίστασε ούτε μια στιγμή να σηκώσει το τηλέφωνο όχι μόνο για να πει «καλή επιτυχία» στον Κωνσταντίνο, αλλά και για να μάθει από τον ίδιο τις ταλαιπωρίες και τους κινδύνους που πέρασε στη Ν. Ζηλανδία.

Η αλήθεια είναι, όπως ακούστηκε να λέει σε πηγαδάκι τηλεοπτική πηγή, ότι ο Κωνσταντίνος δεν περίμενε να του τηλεφωνήσει ο Γρηγόρης. Με το που άκουσε τη φωνή του, τα έχασε. «Εύχομαι η εκπομπή σου να πάει ευθεία στην επιτυχία», ήταν η πρώτη φράση του Γρηγόρη, που έσπασε τον «πάγο». Ο Κωνσταντίνος ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα και αφού αναγνώρισε τη φωνή του, άρχισε να του μιλάει όπως σε έναν παλιό καλό φίλο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το τηλεφώνημα ήταν μεν ολιγόλεπτο, αλλά ουσιαστικό. Ο Γρηγόρης δεν έμεινε στα όσα άκουγε από τους γύρω του ότι ο Κωνσταντίνος ήταν πυρ και μανία μαζί του, γιατί πίστευε ότι δεν τον ήθελε στο πλευρό του. Τον ενδιέφερε μόνο να δώσει τις ευχές του και να εμψυχώσει τον πρώην συνεργάτη του, ο οποίος ουδέποτε είχε καταφερθεί ανοιχτά εναντίον του. Άλλωστε, η συνεργασία τους είχε ολοκληρωθεί κι ο Κωνσταντίνος βρήκε κάτι πολύ καλύτερο και μάλιστα όχι ως συμπαρουσιαστής αλλά ως ο βασικός παρουσιαστής.

Ο Γρηγόρης έδειξε τη μεγαλοψυχία του και ο Κωνσταντίνος χάρηκε γι αυτή την κίνηση, με την οποία του έδειξε πόσο τον εκτιμάει και πιστεύει σ' αυτόν. Μάλιστα, όπως μας είπε η ίδια πηγή, ο Γρηγόρης ως παλιότερος και πιο έμπειρος του έδωσε και κάποιες συμβουλές στην παρουσίαση. «Να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό είναι το μυστικό», του είπε και πριν κλείσουν το τηλέφωνο του τόνισε ότι πρέπει να φοράει κι έναν σταυρό, για να αποφεύγει το κακό μάτι, που ως γνωστόν τρέμει ο Γρηγόρης.

Χ.Α.