Ο κουμπάρος, η κουμπάρα & οι κασέτες

15.10.2007
Ένα ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τη Σιάτιστα Κοζάνης, καθώς επιφανής και πασίγνωστος 70χρονος επιχειρηματίας με σημαντική κοινωνική και φιλανθρωπική δράση

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ


Ένα ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τη Σιάτιστα Κοζάνης, καθώς επιφανής και πασίγνωστος 70χρονος επιχειρηματίας με σημαντική κοινωνική και φιλανθρωπική δράση εμπλέκεται σε πικάντικη υπόθεση σεξ και οργίων με 30χρονη παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών και 18χρονη φίλη της.

Ολα άρχισαν όταν η εν λόγω κυρία γνώρισε το νονό του άντρα της και κουμπάρο των πεθερικών της, ο οποίος στη συνέχεια βάφτισε και την κόρη της. Άτομο που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία, ο... κουμπάρος «διατηρούσε πνευματική συγγένεια, φιλική και οικογενειακή σχέση» μαζί της, όπως επισημαίνει η ενάγουσα στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον του.

Τι συνέβη όμως και ξαφνικά η εκτίμηση έγινε μένος, που τους οδήγησε στα δικαστήρια;

«Όταν τον επισκέφτηκα στο εργοστάσιό του, αυτός γνωρίζοντας ότι περνάω οικονομική κρίση μου είπε: Δεν είναι για σένα αυτά τα πράγματα... πάμε να πιούμε ένα ποτό μαζί για να συζητήσουμε και θα τα λύσουμε τα προβλήματα. Με οδήγησε σε ξενοδοχείο της Κοζάνης, όπου ήπιαμε ένα και στη συνέχεια δεύτερο ποτό και αφού είχα ήδη ζαλιστεί και ευθυμήσει, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου, ότι με επιθυμεί ερωτικά, ότι ήθελε να συνευρεθούμε, ότι αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στη ζωή του και άλλα πολλά. Μου υποσχέθηκε ότι θα ήταν μία και μοναδική φορά και έκαμψε τις αντιστάσεις μου. Έτσι, τον ακολούθησα σε ένα δωμάτιο, όπου και συνευρεθήκαμε. Ένιωθα θυμωμένη και πληγωμένη, γιατί δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί την οικονομική μου ανάγκη και με παρέσυρε ερωτικά. Μετά από λίγο καιρό φρόντισε και με βρήκε ιδιαιτέρως και μου είπε ότι δεν μπορεί να με ξεπεράσει, ότι με ποθεί και ότι θέλει να ξαναβρεθούμε. Εγώ αρνήθηκα με αγανάκτηση και τότε μου είπε ότι θα με βοηθούσε αγοράζοντάς μου εξοχικό στη Μύκονο, σπίτι στη Θεσσαλονίκη και ότι θα μου παρείχε άφθονα χρήματα. Ότι δεν είχα παρά να βρισκόμαστε μία ή δύο φορές το μήνα. Θεώρησα ότι θα απαλύνω τον πόνο και τα προβλήματά μου με τα υλικά αγαθά που μου υποσχέθηκε άφθονα. Έκτοτε συνευρεθήκαμε άλλες πέντε φορές και από τη δεύτερη ο εναγόμενος έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Άρχισε να με χτυπάει σκληρά παντού κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και να έχει περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις. Στο μεταξύ, είχε αρχίσει να μου ζητάει να του φέρω μια 18χρονη φίλη μου, αλλά και κάποια μικρότερη, προκειμένου να κάνουμε ερωτικό τρίο».

Οι συνευρέσεις, σύμφωνα με την αγωγή, έγιναν σε διαφορετικά μέρη, σε ξενοδοχεία και στο σπίτι 18χρονης φίλης της παντρεμένης, χωρίς ο κουμπάρος να τηρεί την υπόσχεσή του για οικονομικά ανταλλάγματα.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν η παντρεμένη ανακάλυψε ότι ο ηλικιωμένος, που το λέει η καρδιά του, βιντεοσκοπούσε τα όσα έκαναν και οι τρεις μαζί.

«Είναι ένα βίτσιο μου και τις θέλω μόνο για προσωπική μου χρήση», της είπε όταν εκείνη πια έχοντας πάρει το υλικό στα χέρια της τον αντιμετώπισε. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η εναγόμενη, προσπάθησε διά της βίας να της πάρει την κασέτα, προκαλώντας της μελανιές σε όλο το σώμα. Τώρα με την αγωγή της, που συζητήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, εκείνη ζητάει 1.500.000 ευρώ χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης και να της παραδώσει τις βιντεοκασέτες που έχει στην κατοχή του. Ολόκληρη η πόλη συζητάει την υπόθεση και οι αλμυρές λεπτομέρειες της ιστορίας της κουμπάρας και του κουμπάρου σερβίρονται καθημερινά με το πρωινό ή απογευματινό καφεδάκι. Τώρα που οι λεπτομέρειες έφτασαν μέχρι την Αθήνα θα βρεθεί άραγε η άκρη του νήματος;