Θαυμάστρια μπελάς

11.10.2007
Ο Νίκος Βέρτης παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες, καθώς μια κοπέλα που δηλώνει φανατική θαυμάστριά του δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Ο Νίκος Βέρτης παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες, καθώς μια κοπέλα που δηλώνει φανατική θαυμάστριά του δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Στο εξωτερικό τέτοιες περιπτώσεις τις ονομάζουν χαρακτηριστικά «fan stockers», που σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσαμε να πούμε ότι fan stocker είναι κάποιος που γίνεται σκιά σου και σε παρακολουθεί συνεχώς χωρίς να σε αφήνει να κινηθείς ελεύθερα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του Νίκου, καθώς η «κολλημένη» μαζί του θαυμάστρια δεν τον αφήνει να πάρει ανάσα.

Είναι όμορφη, περίπου στα τριάντα και αρκετά εντυπωσιακή. Η εν λόγω κυρία, λοιπόν, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει καμία ελπίδα να κερδίσει το σουξαρισμένο καλλιτέχνη, φέρεται να δηλώνει φουλ ερωτευμένη μαζί του. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες που προέρχονται μέσα απο τα καμαρίνια του «Ρosido-nio», κάνει στενό μαρκάρισμα στον αγαπημένο της τραγουδιστή, πετώντας του αμέτρητα λουλούδια σχεδόν κάθε βράδυ, ενώ όποτε βρει την κατάλληλη ευκαιρία τον επισκέπτεται στο καμαρίνι του. Όταν τα φέρει δε η τύχη να βρίσκεται σε πρώτο τραπέζι πίστα; Ε, τότε δεν διστάζει να τον αγκαλιάζει τρυφερά και να του ψιθυρίζει διάφορα. Κάτι τέτοιο συνέβη άλλωστε τις προάλλες, όταν ο γνωστός τραγουδιστής, πιστός στους κανόνες δημοσίων σχέσεων, πλησίασε ως συνήθως όλα τα μπροστινά τραπέζια του μαγαζιού όπου εμφανίζεται.

Τότε λοιπόν η νεαρή θαυμάστριά του τον αγκάλιασε και του είπε: «Ποιος είναι αυτός ο... που σε ντύνει;».

Με το που άκουσε την ερώτηση ο Βέρτης έγινε έξαλλος. Αιφνιδιάστηκε αρχικά, αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία του. Με το που επέστρεψε στο τέλος του προγράμματός του στο καμαρίνι του λέγεται πως έβαλε λυτούς και δεμένους για να μάθει το ποιόν της θαυμάστριάς του.

Αφορμή για τη θανατηφόρα ατάκα, σύμφωνα πάντα με το παρασκήνιο, έδωσε το άσπρο κοστούμι του που συνδυαζόταν με μια παρδαλή γραβάτα. Ο συνδυασμός αυτός προφανώς ενόχλησε την κυρία και την έκανε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ